Toepassingen van RitMeter

RobAndroid, Apple iPhone, Applicatie, Microsoft Windows Mobile, Nieuws, RitMeter, Windows Phone 7

RitMeter is verder aangepast om twee scenario’s te ondersteunen.

Doorlopende kilometerregistratie

Het eerste scenario is het scenario voor het creëren en bijhouden van een volledig sluitende rittenregistratie conform de eisen van de Nederlandse Belastingdienst. Hiermee voorkomt de gebruiker bijtelling voor privé gebruik.

Enkelvoudige kilometerregistratie

Het tweede scenario, wat we ondersteunen, is het scenario waarbij kilometers per rit gedeclareerd worden ofwel de losse rittenregistratie. Bij dit scenario worden losse ritten geregistreerd waarbij startpunt anders is, dus opnieuw opgehaald moet worden, dan het vorige eindpunt. Ook dit scenario wordt volledig ondersteund.

Excel kilometer rapportage

Om deze, vaak professionele gebruikers zoals professionals, zzp’ers en koeriers, te ondersteunen bij het indienen van hun declaraties bij opdrachtgever of werkgever, is het nu mogelijk om een Excel rapport uit te draaien en deze direct in te dienen bij de opdrachtgever.

RitMeter applicatie is gratis maar de service niet

RitMeter kent een ander business model dan de meeste applicaties. De RitMeter applicatie is gratis te gebruiken en daarbij ontvangen de gebruikers gratis drie maanden een overzicht van hun registraties. Na deze drie maanden kunnen de gebruikers kiezen of zij een abonnement nemen op de ritten registratie rapportage in PDF en XLS formaat. Voor deze service, waar u geen omkijken meer naar heeft, betaald U. Dit abonnement kost slechts 25,- euro per jaar, waarbij de rapportage iedere maand automatisch naar uw inbox gestuurd wordt.

RitMeter voor bedrijven

Met de nieuwe versie van RitMeter is het nu ook mogelijk om bedrijfsabonnementen af te nemen. Als eigenaar van een park aan auto’s of een groot aantal mensen die declareren, kunt u er nu voor kiezen om voor deze mensen de RitMeter applicatie aan te schaffen.

Alle mensen van uw bedrijf kunnen dan hun kilometers registreren en via de RitMeter website hun registraties uitdraaien.

Als bedrijf krijgt u echter een totaal overzicht van alle mensen en hun ritten in een XLS formaat aangeleverd. U kunt dit formaat dan eenvoudig inlezen in uw administratie en daarmee heel veel tijd en energie besparen. Bovendien is de bedrijfsrapportage voorzien van controle mechanismes om foute of onjuiste registraties te voorkomen.

Simoso

Simoso is de ontwikkelaar van RitMeter. Simoso, staat voor Simpel Mobile Solutions , waarbij de uitdaging is om ingewikkelde en complexe taken zo makkelijk mogelijk toegankelijk te maken op moderne smartphones.

Simoso heeft RitMeter ontwikkeld voor Windows Mobile, Windows Phone, Android en dan nu Apple’s iPhone.

Voor uitbreiding van haar staf zijn we nog op zoek naar HBO’ers die graag willen ontwikkelen aan mobiele oplossingen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons.