ritmeter-nieuw-app-kilometer

RitMeter nieuwe app versies

adminAndroid, Apple iPhone, RitMeter, Technologie, Windows Phone 7, Windows Phone 8

RitMeter Versies

Het is even geleden (één maand) sinds onze voorgaande blogpost online verscheen, sindsdien hebben wij bij RitMeter echter niet stilgezeten en er zijn dan ook een aantal zaken om te melden. Om alles leesbaar te houden verdelen wij de informatie over twee blogposts, allereerst deze post met de informatie over de actuele versies van RitMeter zoals u deze in de App Stores kunt vinden. De andere blogpost bevat informatie over het nieuwe beta traject waarbij wij nieuw uit te brengen versies kunnen testen in live situaties.

De meest actuele versies van de RitMeter app op dit moment zijn:

v2.2.13 voor iOS, uitgekomen op 21-05-2015
v2.2.6 voor Android, uitgekomen op 20-05-2015
v2.20x.32 voor WP7/WP8, uitgekomen op 21-05-2015

Mocht u momenteel nog niet beschikken over de nieuwste versie, dan raden wij u aan om te updaten via de App Store van uw platform.

Waar u mogelijk het meest in bent geïnteresseerd is wat de veranderingen zijn met deze nieuwe versies. Voor elke van de nieuwe versies zijn de volgende zaken verbeterd:

– Communicatie met de RitMeter server verbeterd, time-out probleem in de communicatie verholpen
– Foutafhandeling verbeterd
– Enkele kleine bugfixes en verbeteringen

Verdere verbeteringen zijn:

– Het blijven hangen van de synchronisatie bij langere ritten opgelost (iOS)
– Na het klikken op de stilstandmelding opende een tweede instantie van RitMeter opgelost (Android)
– Weghalen van de stilstandmelding als de RitMeter app opent (Android)

Dit zijn de belangrijkste veranderingen die voor u als gebruiker merkbaar kunnen zijn bij het gebruiken van de RitMeter app. Hiernaast hebben we gisteren een aanpassing gedaan in het RitMeter webportaal waardoor er nu één adresveld is waarin u zowel de straatnaam als het huisnummer kunt invullen. Dit is voor u de eerste zichtbare stap van de andere grote verandering waar wij druk mee bezig zijn op dit moment. Het gehele RitMeter adressysteem staat op het punt om te worden vernieuwd/veranderd zodat dit beter werkzaam en bruikbaarder zal worden.