Totalen en statistieken op iPhone

RitMeterApple iPhone, Applicatie, Nieuws, RitMeter, RitMeter.nl, Technologie

Zou het niet geweldig zijn om in één keer te zien hoeveel kilometer privé je dit jaar nog kan rijden? Of hoeveel kilometers je zakelijk rijdt, hoeveel privé en hoeveel woon-werk verkeer? Wij hebben diverse keren bovenstaande vragen, in verschillende vormen gehad. Daarom vandaag een aantal belangrijke vernieuwingen.

Statistieken op je telefoon

RitMeter tabblad statistieken voor iPhone

We hebben nu ook het Statistieken scherm (Uw RitMeter Statistieken genaamd) toegevoegd aan de nieuwe versie van RitMeter voor de iPhone. Deze nieuwe versie, versie 2.2.10, is dit weekend beschikbaar gekomen.

In dit nieuwe tabblad, ziet u in een oogopslag wat u dit jaar heeft gereden. In een taartdiagram en een overzicht ziet u precies hoeveel kilometers u heeft geregistreerd als Privé (Rood), Woon-Werk (Groen) en Zakelijk (Blauw).

Maar dat is niet alles. U kunt zelf een andere tijdperiode kiezen. Standaard staat de Tijdsperiode ingesteld van 1 januari van het lopende jaar tot het einde van het lopende jaar. Wanneer u een andere periode in wilt stellen dan selecteert u de begindatum en voert u de datum die u wilt gebruiken. U selecteert vervolgens de einddatum en berekent u de nieuwe periode door op de knop te druk. op deze wijze kunt u zelf instellen over welke periode u uw eigen overzicht wilt berekenen.

De gemaakte instellingen worden niet bewaard, deze zal u iedere keer weer anders in willen stellen. Standaard staat het overzicht op het lopende jaar.

Maar hier stopt het nog niet, want deze informatie is prima, maar vooral dynamisch. Dus hebben wij er ook voor gezorgd dat u overzicht krijgt op uw RitMeter rapportages.