Adressen beheren met RitMeter

Rob1, Applicatie, RitMeter, RitMeter.nl

Van veel klanten krijgen we vragen over het beheren van adressen:

  • Hoe beheer je nou gemakkelijk je eigen adressen?
  • Ik heb bijna allemaal dezelfde adressen in mijn overzicht staan, kan dat niet anders?
  • Kan ik ook favorieten adressen aanmaken?
  • Kan ik adressen voorzien van een label zodat ik ze gemakkelijk kan declareren of filteren?

Kortom, er zijn nog wel wat vragen over het beheren van adressen.

Gelukkig hebben we de RitMeter.nl website die ons kan helpen. Om het voor u gemakkelijk te maken hebben we een video gemaakt met daarin een overzicht van de mogelijkheden om uw adressen eenvoudig en gemakkelijk te beheren. Bijkomend voordeel van het beheren van uw adressen is dat de RitMeter er sneller van wordt. Minder adressen en favorieten zorgen daarvoor.

Wij zijn benieuwd naar uw reactie.