Adressen benoemen

RobNieuws, RitMeter.nl

Vandaag wil ik u eens meenemen in de mogelijkheden die de RitMeter website biedt voor het beheren van adressen. We krijgen namelijk vrij vaak de vraag of het mogelijk is adressen te koppelen aan opdrachtgevers, klanten of referenties.Adressen beheren

Via het instellingen menu op de RitMeter website komt u op een pagina met een menu links en een tekst rechts. Het menu is verdeeld is drie hoofdstukken Ritten, Persoonlijk en Uw Account. Onder het hoofdstuk Persoonlijk vindt u een tekst “Adressen beheren”.

Wanneer u op “Adressen Beheren” hebt geklikt vindt u links nog steeds het menu en rechts een overzicht van alle adressen die u heeft verzameld de afgelopen tijd. Op deze pagina kunt u een aantal dingen doen:

  • U kunt adressen voorzien van een naam
  • U kunt adressen samenvoegen
  • U kunt adressen weggooien (Dit kan nu alleen doormiddel van samenvoegen, binnenkort direct verwijderen)

Adressen voorzien van een naam

Door adressen te voorzien van een naam bereikt u twee doelen in één keer. Adressen met een naam staan altijd bovenaan in de lijst. Dat is lekker makkelijk en overzichtelijk. En adressen met een naam staan ook zo genoemd in de app en in uw rapportage.

Wilt u uw huisadres voorzien van de naam “Thuis” dan zoekt u uw adres op. De adressen staan gesorteerd op woonplaats en dan op straatnaam. U selecteert uw eigen adres en geeft dat adres vervolgens de naam “Thuis”. Vergeet vooral niet op te slaan. Zodra u dit gedaan heeft, verhuisd het adres “Thuis” nu naar boven in de lijst. Het adres is een Favoriet geworden.

Wil u dus een bepaald adres koppelen aan uw opdrachtgever, dan doet u dat op dezelfde manier. Wilt u een bepaald adres koppelen aan een bepaald project, etc. De volgende stap is natuurlijk om te kunnen fileteren op deze namen zodat u goed kunt declareren.

Rapportages

Op uw rapportage in PDF formaat staat gewoon het adres zoals u altijd gewend bent geweest. Wanneer u nu een Excel bestand genereert dan ziet u daar keurig de titels van adressen terugkomen. Op deze titels kunt u dan filteren en zorgen dat u de rapportage krijgt die u wilt.

Als betalende abonnee kunt u kiezen wat voor rapportage u wilt ontvangen. Een pdf rapportage, dus zonder namen, of een Excel rapportage met namen. U heeft zelfs de mogelijkheid om te kiezen welke rapportage u wekelijks wilt ontvangen en welke maandelijks.

Conclusie

Met de RitMeter website kunt u nauwkeurig uw adressen beheren. Door de juiste rapportage te kiezen kunt u ook eenvoudig declareren. Ik hoop u met dit bericht te hebben geholpen.