RitMeter voor Android

Android gebruikers opgelet

RobAndroid, RitMeter, Technologie

De afgelopen maanden is er door ons ontwikkelteam hard gewerkt aan de kwaliteit van RitMeter en dat zien wij in onze statistieken heel goed terug komen. Het aantal foutmeldingen is zeer sterk teruggelopen, “background” synchronisatie loopt stukken beter en de adressen invoer loopt nu goed. Zijn wij dan tevreden, nee zeer zeker niet, vandaar dit bericht.Wij zagen in onze statistieken dat de verbeteringen gelden voor onze Apple iPhone gebruikers maar dat onze Samsung Android gebruikers hiervan nog niet genoeg profiteerde. Zij hadden meer last van kwaliteitsproblemen met RitMeter, dan wij willen. Wij zagen dat “background” synchronisatie niet altijd goed verliep, ook niet na mijn eerdere bericht over de SmartManager. Wij hebben daarom extra aandacht gezet op de Samsung Android gebruikers en hebben de afgelopen maanden gewerkt om ook daar de kwaliteit verder te verbeteren. Wij hebben dan ook een nieuwe versie gelanceerd.

Nieuwe versie voor de Android gebruikers

Sinds vorige week is versie 2.3.13 uitgebracht in Google Play. Deze nieuwe versie is verbeterd en is daardoor sneller en stabieler geworder. Wij hebben de GPS registratie verbeterd en het belangrijkste, er is veel tijd en energie gestoken in het background synchronisatie proces. Anders gezegd, RitMeter blijft draaien in de achtergrond, ook als er een telefoontje, WhatsApp of ander bericht binnenkomt. De RitMeter app blijft dan “gewoon” werken. Voor de meeste telefoons lijkt dit nu goed te gaan maar er zijn sommige modellen waarbij dit nog niet helemaal goed werkt. Dit zijn wij nog aan het onderzoeken. Loopt u hier tegen aan, laat het ons weten, zodat we nog gerichter kunnen zoeken.

Speciale actie voor Android gebruikers

Om de Android gebruikers die afgelopen jaar tegen synchronisatie problemen aan zijn gelopen te bedanken voor hun geduld hebben wij een speciale actie. Bij het afsluiten van een abonnememt kunt u de volgende kortingscode invoeren: AND517. U ontvangt dan 25% korting op uw abonnement. Deze actiecode is geldig tot eind juli.

Leuker kunnen wij het niet maken, makkelijker wel!