Applicatie en website zijn klaar

RobApplicatie, Microsoft Windows Mobile, Nieuws, Simoso, Technologie

Afgelopen weken is er keihard gewerkt door het team en met succes. Beiden applicaties zijn klaar, zowel de Windows Mobile Standard als de Windows Mobile Professional versie. En, de website is ook klaar.

Alle gegevens die de gebruikers verzamelen worden op onze website neergezet. Daarmee hebben de gebruikers een backup en worden alle gegevens verwerkt. De website is ook voorzien van een rapportage engine die straks het hart gaat worden van onze “business”.

We hebben ervoor gekozen om de applicatie gratis ter beschikking te stellen aan de gebruikers om daar mee de drempel zo laag mogelijk te houden. Ook de toegang tot de website is gratis en daar kunnen de gebruikers al hun gegevens bekijken.

We hebben er vervolgens voor gekozen om de maandelijkse rapportage aan de gebruikers te laten betalen. De eerste drie maanden zijn gratis en daarna kan de gebruiker kiezen: of een abonnement of losse exemplaren kopen. Uiteraard is een abonnement goedkoper dan losse exemplaren, maar dat is eigenlijk altijd zo.

Wij zijn heel benieuwd of dit model gaat werken.