RitMeter Betatesters

Autokilometers registreren

RobGeen categorie

Afgelopen weken was er zeer regelmatig een reclame voor autokilometers registratie of rittenregistratie op BNR. Wellicht hebben jullie deze advertentie ook gehoord? Ik was natuurlijk nieuwsgierig geworden en heb even naar deze “aanbieding” gekeken.

Half uur besparing per dag

De belangrijkste reden voor mij om te gaan kijken was de uitspreek “half uur besparing per dag”. Ik heb jarenlang kilometers geregistreerd of ritten geregistreerd op papier, maar aan een halfuur per dag, is mij nooit gelukt. Het registreren van een rit op papier levert wel heel veel problemen op. Het moet namelijk nog een keer verwerkt worden. Jij moet als berijden, de ritten bijhouden op een stuk papier, maar dat stuk papier moet natuurlijk ook een keer verwerkt worden. Met namen dat laatste stukje is veel werk en eerlijk gezegd ook niet heel dankbaar werk. Dit kan veel slimmer.

Inbouwkastje voor autokilometers

Bij deze reclame gaat het om een inbouwkastje, die dus in alle auto’s ingebouwd moet worden. Dat kastje is niet alleen duur maar ook onhandig. Wat doe je dan als jouw auto, met kastje gerepareerd moet worden? Hoe wissel je dan van auto? Hoe gaat dat bij een nieuwe auto? Kastje opnieuw inbouwen of overbouwen?

Mijn topmoment met mijn inbouwkastje, was bij het verkopen van mijn auto. Ongeveer drie weken later realiseerde ik mij dat ik de inhoud van mijn “kastje” niet veilig had gesteld. Redelijk onhandig.

Waarom een kastje inbouwen?

Waarom zou jij een kastje inbouwen in jouw auto? Dat is namelijk helemaal niet nodig. Zo’n kastje bevat een GPS sensor en een data connectie. Die heb je allemaal al in jouw auto zitten. Namelijk jouw telefoon! Iedereen met een telefoon kan eenvoudig zijn of haar auto-kilometers registreren of zijn of haar ritten bijhouden. Eenvoudig met een app op jouw telefoon, zoals RitMeter deze biedt.

Bedrijfsaccount of Enterprise account

Het aardige van de commercial, de advertentie is, dat zij het bedrijf ook inzicht bieden. Met RitMeter bieden wij dat ook in de vorm van een zogenaamd Enterprise abonnement. Met dit abonnement krijgen bedrijven direct toegang tot de ritten van hun medewerkers. Deze data is te downloaden en direct te gebruiken in de administratie. Een van de bijzonderheden is, dat je met dit abonnement ook de auto’s kunt delen of kunt wisselen van auto. Probeer dat maar eens met een kastje ?

Dank voor de inspiratie

De advertentie heeft mij in ieder geval geïnspireerd en ook duidelijk gemaakt dat wij met RitMeter een top product hebben gemaakt. Voor een tiende van de kosten, een rittenregistratie die voldoet aan de eisen van de Belastingdienst. Iedere week een rapportage in jouw inbox. Bovendien te gebruiken voor jouw bedrijf!