Android Beta versie beschikbaar

RobGeen categorie

Zoals ik eerder heb gemeld op dit weblog zijn wij volop bezig met het ontwikkelen voor het Android platform. Met trots kunnen wij u melden dat sinds afgelopen woensdag de nieuwste versie van RitMeter beschikbaar is als bèta voor het Android platform.

Bèta testers gezocht

Mocht u interesse hebben in het testen van deze nieuwe versie, versie 2.2, dan horen wij dat graag. Er zijn momenteel tientallen mensen aan het testen met goede resultaten. Wanneer deze testen goed blijven gaan, en daar vertrouwen wij op, dan zullen wij de nieuwe versie vrijgeven via Google Play. Mocht u ook willen testen dan kunt u zich opgeven via ons contactformulier.

RitMeter voor Android

De nieuwe versie van RitMeter gaat voor de Android gebruikers betekenen dat ook zij een snellere en nauwkeuriger versie gaan krijgen. Door een sterk verbeterde data afhandeling zijn wij in staat de ervaring voor de gebruiker te verbeteren en dat is dan ook wat wij gedaan hebben.

Vriendelijk verzoek

Naast alle mededelingen hebben wij ook een vriendelijk verzoek aan onze Android gebruikers die problemen met de RitMeter app ervaren. Wij zouden dit graag van u vernemen zodat wij de RitMeter app verder kunnen blijven verbeteren en zaken eventueel kunnen verwerken in de RitMeter voor Android v2.2. Wij zien met enige regelmaat dat gebruikers in een crashrapportage tekst invullen over de crash/het probleem dat ze hebben ervaren. Doordat wij hier echter niet op kunnen reageren en niets meer zien dan de (crash)data zijn wij niet in staat om hierop een terugkoppeling te geven. Om deze reden verzoeken wij u, uw probleem te melden via ons contactformulier zodat wij weten bij wie het probleem zich heeft voorgedaan en wij u kunnen helpen om de eventuele gevolgen op te lossen.