Nieuwe Beta versie

Beta testers gezocht!

RitMeterAndroid, App, iOS

Beta testers gezocht! Beta testers zijn zeer belangrijk om ervoor te zorgen dat iedere update getest wordt voordat deze update beschikbaar komt voor het grote publiek. Dit is belangrijk zodat de RitMeter APP en het RitMeter systeem stabiel blijven functioneren. We zijn opzoek naar extra beta testers.

RitMeter Beta:

Wellicht zult u zich afvragen wat de Beta versie van RitMeter precies is of betekent. RitMeter Beta is de nieuwste versie van de RitMeter app die nog in ontwikkeling is. Deze is daardoor alleen beschikbaar voor onze beta testers die de Beta van RitMeter gewoon inzetten in hun dagelijkse gebruik als vervanging van de ‘productieversie’. Hierdoor zijn wij (geholpen door de feedback die wij op de RitMeter Beta krijgen) in staat om de updates van de RitMeter apps nog beter en stabieler te maken alvorens deze beschikbaar komen voor al onze gebruikers.

Beta gevaarlijk voor gebruikers?:

Levert het gebruik van RitMeter Beta dan geen ‘gevaar’ op voor de Beta testers? Kan je data verliezen of kan je data corrupt raken? Of kunnen er andere dergelijke zaken gebeuren waaraan je als RitMeter gebruiker zeker niet wilt denken? Het antwoord hierop is: nee, voordat een nieuwe Beta versie zal worden vrijgegeven aan onze Beta testers wordt hij eerst intern grondig getest. Deze tests richten zich echter voornamelijk op de werking van de app en het behoud van alle gegevens. Nieuwe toevoegingen, veranderingen en uitbreiding kunnen slechts beperkt worden getest. Dat is waar de RitMeter Beta testers om de hoek komen kijken, zij zorgen voor het testen van de RitMeter app onder “normale omstandigheden”.

 

Deelnemen als Beta tester:

Ook u kunt deelnemen als RitMeter Beta tester, we hebben RitMeter Beta beschikbaar voor iPhone en Android.

RitMeter Beta voor iPhone:

-Installeer de TestFlight APP (beschikbaar in de AppStore)
-Meld u direct aan via deze link op uw telefoon, u kunt direct de laatste versie van RitMeter Beta installeren.

RitMeter Beta voor Android:

-Meld u direct aan via deze link op uw telefoon, u kunt direct de laatste versie van RitMeter Beta installeren.

 

 

Voor ondersteuning kunt u altijd contact met ons opnemen zodat wij u verder kunnen helpen.