Bijtelling voor leaserijders is veel geld

Dienstreis met RitMeter

RobAndroid, iOS, Nieuws, RitMeter, Technologie

Dienstreis, voor de ene mens dagelijkse kost voor de andere mens iets uit het verre verleden of totaal onbekend. Bij RitMeter horen wij er niet van op en bieden wij volledige ondersteuning voor “moeilijke” ritten registraties en rapportages voor organisaties en bedrijven.

Dienstreis

Wellicht werk jij bij zo’n organisatie waar ze naast “woon-werk” en “zakelijk” verkeer er ook ritten zijn met het label “dienstreis”. Veel van deze organisaties gebruiken daarbij de “Reisregeling binnenland” zoals opgesteld door het ministerie van Binnenlandse zaken. Binnen het RitMeter Enterprise contract bieden wij de mogelijkheid om jouw eigen labels toe te voegen en hierover ook te rapporteren.

Dienstreis met RitMeter

Organisaties of bedrijven die werken met “Dienstreizen” hebben vaak meerdere locaties waar gewerkt word. Met het introduceren van de “Dienstreis” als soort rit ontstaat dan ook vaak een meer ingewikkelde manier van declareren van kilometers, vaak omdat er dan andere tarieven in rekening gebracht worden. In de rittenregistratie kan ook netjes gekozen worden voor de “dienstreis” als soort rit. Bovendien is dit ook zichtbaar in de rapportage, zodat daar ook eenvoudig overzicht verkregen kan worden.

Woonadres-standplaats

Bij dienstreizen hoort dan ook vaak dat er soort van basis registratie bekend moet zijn voor de “normale” woonwerk of woon standplaats kilometers. Ook daar hebben wij rekening mee gehouden en dit is ook netjes in RitMeter in te stellen.

Woonadres - Standplaats Meerdere voertuigen

Bovendien is het in RitMeter eenvoudig mogelijk om meerdere voertuigen te gebruiken en bijvoorbeeld te delen. Zo kan een auto met kenteken AA-001 eenvoudig gedeeld en geregistreerd worden door Chauffeur1 en Chauffeur2.

Wat veel mensen niet weten is dat wij ook andere soorten voertuigen ondersteunen. Ook de Fiets of de Brommer, u mag zelf kiezen welk woord jullie hiervoor willen gebruiken) mag ingevuld en gebruikt worden. Bij sommige organisaties bestaat ook daar vergoedingen voor, bijvoorbeeld om auto verkeer te ontmoedigen. Zo zijn er organisaties die de Pedelec gebruikers een vergoeding geven voor gereden kilometers, wat natuurlijk hartstikke goed is.

Leuker kunnen wij het niet maken, wel makkelijker