Reisdagen in PDF

Dienstreizen en reisdagen

RobMijn RitMeter, Nieuws, RitMeter

Gisteren was het Sinterklaasavond en ik kreeg weer een mooi cadeau van onze ontwikkelaars, namelijk reisdagen. Niet een hele grote maar wel een hele nuttige functie voor mensen die hiermee te maken hebben. Wat heb ik dan precies in mijn schoen gekregen?

Bij sommige organisaties is het registreren van ritten en kilometers een zeer complex geheel van regels. Zo zijn er regels over woon-werk verkeer, wanneer zijn het dienstreizen en vergoedingen per reisdag maken dan onderdeel uit van de complexe administratie. Al eerder voegde wij dienstreizen toe aan onze app. Zie Dienstreis met RitMeter waarin wij het mogelijk maken om op een goede manier dienstreizen te registreren.

Reisdagen

Vandaag gaan wij een stapje verder. Wij registreren vanaf vandaag ook het aantal reisdagen, die jullie afgelopen periode hebben gemaakt. Dit is zo’n kleine hele handige functie die wij graag toevoegen. Onderaan jullie rapportages vinden jullie nu de reisdagen opgenomen. Dus niet meer met de hand tellen maar gewoon overnemen.

Onderstaand een overzicht van de reisdagen in het PDF rapport en in het Excel rapport.Reisdagen in Excel Reisdagen in PDF

Heeft u nou zelf een idee over verbeteringen in RitMeter, laat het ons vooral weten. Wij nemen de wensen dan mee in onze back-log.

Leuker kunnen wij het niet maken maar wel makkelijker.