Kilometer registratie app

Een goede start van 2019

RobApp, Nieuws, RitMeter, RitMeter.nl

Als eerste wil ik jullie allemaal het beste wensen voor 2019, namens het hele team. 2019 is een nieuw jaar met nieuwe kansen en mogelijkheden, maak er gebruik van. Wij zijn in  ieder geval blij dat wij een deel van jullie jaar mogen meemaken. Wij gaan het jaar 2019 starten met het invullen van een van de meeste gestelde vragen over ons abonnement.

Abonnement?

De meest gestelde vraag van het afgelopen jaar was: “Wij hebben toch een abonnement? Dan kunnen we toch automatisch betalen?”. Heel veel van onze klanten vroegen of het mogelijk was om automatisch te betalen, zodat zij niet elke maand, kwartaal of jaar, opnieuw de rekening moeten betalen. En zoals wij allemaal weten, tijd is schaars.

Er waren twee zaken die ons van de mogelijkheid tot automatisch betalen afhielden:

  • Als eerste, en belangrijkste reden, automatisch betalen was een kostbare transactie bij de bank. Als wij dit eerder hadden geïntroduceerd zouden de prijzen voor ons abonnement stijgen en dat vonden wij niet in verhouding staan;
  • Daarnaast waren de banken nog niet heel digitaal ingesteld. Anders gezegd het was niet zo eenvoudig om een automatische incasso opdracht in te schieten bij een bank.

Automatisch betalen

Maar wij hebben goed nieuws, beiden problemen zijn ondertussen opgelost. De kosten zijn sterk omlaag gegaan en de betaalplatformen zijn stukken beter geworden. Het is dus mogelijk geworden om automatisch betalen aan te zetten, bij het afsluiten van een abonnement.

Wanneer u een nieuw abonnement afsluit kunt u nu, letterlijk, met een vinkje aangeven of er automatisch betaald mag worden. Uiteraard als u dat niet wilt, hoeft u het vinkje niet te gebruiken 🙂

Indexeren

Bij het inrichten van deze nieuwe mogelijkheid, gaan wij gelijk onze prijzen indexeren. De huidige prijs is van 2016 en sindsdien hebben wij deze prijzen niet verhoogd. Met ingang van 1 februari gaan onze prijzen geïndexeerd worden op basis van de inflatie van de afgelopen jaren. Tegelijkertijd zijn wij met veel meer gebruikers en hebben wij hier ook rekening mee gehouden.

Zo gaat de prijs van het RitMeter Pro abonnement van 24 maanden, van 2,15 per maand naar 2,18 Euro per maand. En de prijs van het RitMeter Enterprise abonnement van 24 maanden gaat van 2,53 naar 2,57 Euro per maand.

Leuker kunnen wij het niet maken, makkelijker wel.