RitMeter kilometerregistratie App

Grote scholen organisatie kiest voor RitMeter

RobAndroid, iOS, RitMeter, RitMeter.nl, Technologie

Zoals u wellicht weet wordt RitMeter niet alleen gebruikt door particulieren maar ook door bedrijven en organisaties. Waar particulieren, professionals en ZZP’ers RitMeter gebruiken voor het registreren van hun ritten om:

  • Bijtelling te voorkomen;
  • Ritten te declareren bij opdrachtgevers;
  • Kosten van vervoer door te berekenen.

Bedrijven en organisaties gebruiken RitMeter in hun “Digitale Transformatie” waarbij hun papieren processen geautomatiseerd worden. Hun medewerkers krijgen de RitMeter App om hun verkeersbewegingen te registreren en bedrijven ontvangen deze informatie vervolgens digitaal, zodat de verwerking van de gegevens sterk verbeterd zowel wat betreft kwaliteit als voor de inzet van medewerkers. Niemand zit erop te wachten om kilometerregistraties in te voeren in een administratie.

Grote scholen organisatie

Wij zijn dan ook heel blij en trots dat een grote scholen organisatie, na een zeer uitgebreide evaluatie, heeft gekozen om RitMeter in te gaan zetten voor haar duizenden medewerkers. De registratie van alle reisbewegingen binnen deze scholen organisatie was in de loop van de jaren best complex geworden met alle soorten van vervoer die er mogelijk zijn. Verschillende soorten vervoersmiddelen, woon-werk verkeer, verkeer tussen locaties en zakelijk verkeer maakte de administratie van al deze reisbewegingen complex en tijdrovend. Dit moest makkelijker kunnen.

Evaluatie

Bij een dergelijke grote organisatie is het kiezen van een nieuwe manier van werken, een digitale manier van data verzamelen geen eenvoudig project. Dit werd met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gedaan. Gebruikersvriendelijkheid, schaalbaarheid en natuurlijk de veiligheid van informatie zijn belangrijke onderdelen van een dergelijke evaluatie. Natuurlijk is prijsvorming, ondersteuning van de juiste mobiele technologie en rapportage mogelijkheden minstens zo belangrijk.

Na een lang en zorgvuldig evaluatie traject waar meerdere aanbieders bij betrokken waren, zijn wij gekozen als partij om deze scholen organisatie de komende jaren te voorzien van een uitstekende ritten registratie.

Leuker kunnen wij het niet maken, wel makkelijker.