Heerlijk vakantie

RobAndroid, Apple iPhone, RitMeter, Technologie

Namens het hele team van RitMeter wensen wij jullie allemaal een prettige vakantie. Geniet ervan, maak herinneringen met de mensen die je lief hebt en laadt de batterij weer eens lekker op. RitMeter kan je gewoon in het buitenland gebruiken, zoals ik al eerder schreef in mijn blog “Data stress“.Vakantie is zoals gezegd een tijd om bij te tanken. Lekker even helemaal niets, ontspannen, rusten en genieten van de mensen en de omgeving. Vakantie is ook vaak een tijd om wat klussen te doen, die een lagere prioriteit hebben of meer tijd vragen. Schilderen, een kamer verbouwen, de tuin doen of de schuur opruimen, zijn vaak klussen die in de vakantie plaats vinden.

Vakantie taak

Wij willen jullie vragen om daar een kleine taak aan toe te voegen. Schoon ook je telefoon eens op. Maak eens tijd om een nieuwe versie van je apps op de telefoon te zetten. Wij zien dat er nog steeds heel veel gebruikers werken met oude versies van RitMeter. En dat is natuurlijk jammer voor de gebruiker zelf maar het veroorzaakt ook problemen aan onze kant.

Kwaliteit

Wij updaten RitMeter om problemen voor gebruikers op te lossen. Het afgelopen jaar hebben wij heel hard gewerkt om het aantal foutmeldingen wat wij ontvangen sterk te verlagen. Dat is dan ook heel goed gelukt. Wij hebben het aantal foutmeldingen die wij ontvangen met zo’n 90% teruggedrongen. Terwijl het aantal gebruikers sterk gegroeid is hebben wij de kwaliteit van de software verhoogd en daarmee het aantal foutmeldingen terug weten te dringen.

Android

Wij zien echter nog steeds een groot aantal foutmeldingen verschijnen op onze monitoren die niet nodig zijn. Dat zijn foutmeldingen die reeds opgelost zijn van gebruikers die oude software gebruiken. Veel van deze gebruikers gebruiken een Android telefoon.

Help

Daarom het volgende verzoek: zou u ons willen helpen? Installeer in de vakantie, als u de tijd heeft, de nieuwste versie van RitMeter. U krijgt daardoor een betere app, die sneller werkt. Wij krijgen daardoor een minder foutmeldingen en kunnen dan beter werken aan nieuwe functionaliteiten.

Kortom, help ons u te helpen. Leuker kunnen wij het niet maken, wel makkelijker.

Prettige vakantie en alvast bedankt.