Juli iPhone versie

RobApple iPhone, Applicatie, Nieuws, RitMeter, Technologie

Ja u leest het goed! We verwachten in juli 2014 de nieuwe versie voor Apple iPhone uit te brengen.

We hebben de afgelopen maanden keihard gewerkt om RitMeter zo nauwkeurig en stabiel mogelijk te krijgen. Met het sterk groeien van het aantal gebruikers merkte wij dat kleine probleempjes, problemen werden. De RitMeter App is goed maar nog niet goed genoeg in onze ogen. Dus hebben we keihard gewerkt aan een nieuwe versie.

Windows Phone

Deze nieuwe versie hebben we als eerste uitgebracht op het Windows Phone platform. Nieuwe data synchronisatie, nauwkeuriger, minder data, sneller, andere processen, etc. etc. We hebben praktisch het hele platform van de grond af aan opnieuw ontwikkeld. En met succes. Het aantal foutmeldingen op het Windows Phone platform is sterk gedaald en het aantal gebruikers blijft toenemen.
Wij hebben nu zo´n 18-19 updates uitgebracht van de nieuwe versie op Windows Phone en zijn nu tevreden met de werking van onze RitMeter app voor Windows Phone.

Apple iPhone

Nu alle functionaliteit is uitgetest en gestabiliseerd is Apple iPhone aan de beurt. De versie voor Apple iPhone is zo´n 90-95% procent klaar. Dat zou betekenen dat we over een paar dagen gaan beginnen met testen. Wanneer dat allemaal goed gaat, “fingers crossed” zeggen de Engelsen dan, dan verschijnt half juli de nieuwe versie van RitMeter in de Appstore.

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover.