Kwaliteit en stabiliteit

RobAndroid, Apple iPhone, Applicatie, Microsoft Windows Mobile, Nieuws, RitMeter, RitMeter.nl, Simoso, Technologie, Windows Phone 7, Windows Phone 8

Afgelopen maanden zijn er zeer regelmatig nieuwe updates verschenen van RitMeter. Voor alle drie de platformen Android, Apple en Windows Phone hebben we nieuwe releases uitgebracht. Toch heeft u niet veel nieuwe features voorbij zien komen. In mijn vorige blog heb ik melding gemaakt van de nieuwe mogelijkheid om auto’s te delen. Toch zijn de nieuwe updates heel belangrijk geweest en daarover wil ik u toch graag even informeren.
 

Ruimschootste verdubbeling

Afgelopen vijf maanden zijn zowel het aantal abonnees als het aantal ritten ruimschoots verdubbeld. We zijn bijna verdrie dubbeld wat abonnees betreft en daar zijn we blij mee en vooral trots op.
Tegelijkertijd zijn zowel het aantal e-mails als het aantal foutmeldingen sterk teruggelopen. En dat is heel belangrijk. Het is beter voor u (en voor ons) als we zo min mogelijk foutmeldingen krijgen. Daarom werken we heel hard aan de stabiliteit en kwailiteit van de software. Wij vinden dat zo belangrijk dat het voor gaat op het ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden.
 

Leuke reacties en goede ideeën

We zitten niet stil en zijn ook bezig met het ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden. Maar als eerste zijn we bezig om de kwaliteit zo goed mogelijk te krijgen zodat we het aantal gebruikers kunnen blijven ondersteunen. Gelukkig krijgen we ondertussen hele leuke reacties van klanten en gebruikers. Een van de leukste, is een mevrouw die meldde dat ze onzettend blij is met onze ondersteuning en de snelheid daarvan. Dat soort berichten gaan bij ons in een lijstje! Daarvoor zijn we aan het werk. Door de kwaliteit te verbeteren blijven wij in staat om snel te reageren op ondersteuningsvragen van onze klanten.
Wat ook ontzettend leuk is, zijn de ideeën die mensen naar ons toesturen. We hebben ondertussen al een heleboel goede ideeën ontvangen, die ons sterken in de richting waarin we aan het ontwikkelen zijn. De meest gevraagde ideeën gaan over het vergeten om de RitMeter aan te zetten en manieren voor een betere route registratie.
 

Betere route registratie

Deze maand gaan we aan de slag om een betere registratie van de route mogelijk te maken. We denken hierop nog een verbeterslag te kunnen maken. Daar zullen we komende maand dan ook aan gaan werken. Een van de meest gestelde vragen voor ondersteuning is het registeren van ritten waarbij het eindpunt in een parkeergarage ligt. Hierop gaan we dan ook onze energie richten. We gaan proberen om dit beter te krijgen.
 
We houden u op de hoogte van de vorderingen.