Mango versie van RitMeter beschikbaar

Rob1, Applicatie, Nieuws, RitMeter, Simoso, Technologie, Windows Phone 7

SiMoSo introduceert vandaag de Mango versie van RitMeter, de kilometer registratie applicatie voor zakelijke gebruikers. Sinds de introductie van RitMeter in 2010 zijn er al bijna 2.000.000 kilometers met de applicatie geregistreerd en zijn we al weer toe aan de vijfde grote update van de applicatie.

Verbeteringen aan RitMeter

Er zijn vele verbeteringen aan de Mango, Windows Phone 7.5, versie van RitMeter toegevoegd. Zo hebben we de hele infrastructuur, de RitMeter server, voorzien van nieuwe functionaliteit, waardoor de nauwkeurigheid en de snelheid van de registratie omhoog is gegaan.

Voor de Mango versie maken we natuurlijk gebruik van de mogelijkheid om de applicatie in de achtergrond te kunnen blijven draaien. Deze nieuwe mogelijkheid van Mango is voor een constant draaiende applicatie natuurlijk belangrijk. Daarnaast hebben we een groot aantal kleine verbeteringen toegevoegd in de gebruikers interface zodat de gebruikers sneller en makkelijker kunnen registreren.

Toepassingen van RitMeter

RitMeter is verder aangepast om twee scenario’s te ondersteunen. Het eerste scenario is het scenario waarvoor de applicatie oorspronkelijk is ontwikkeld, namelijk het creëren en bijhouden van een volledig sluitende rittenregistratie conform de eisen van de Nederlandse Belastingdienst.

Het tweede scenario, wat nu ook ondersteund wordt, is het scenario waarbij kilometers per rit gedeclareerd worden ofwel de losse rittenregistratie. Bij dit scenario worden losse ritten geregistreerd waarbij startpunt anders is, dus opnieuw opgehaald moet worden, dan het vorige eindpunt. Ook dit scenario wordt volledig ondersteund.
Om deze gebruikers te ondersteunen bij het indienen van hun declaraties bij opdrachtgever of werkgever, is het nu mogelijk om een Excel rapport uit te draaien en in te dienen.

RitMeter applicatie is gratis maar de service niet

RitMeter kent een ander business model dan de meeste applicaties. De RitMeter applicatie is gratis te gebruiken en daarbij ontvangen de gebruikers gratis drie maanden een overzicht van hun registraties. Na deze drie maanden kunnen de gebruikers kiezen of zij een abonnement nemen op de ritten registratie rapportage in PDF en XLS formaat. Voor deze service, waar u geen omkijken meer naar heeft, betaald U. Dit abonnement kost slechts 25,- euro per jaar, waarbij de rapportage iedere maand automatisch naar uw inbox gestuurd wordt.

RitMeter voor bedrijven

Met de nieuwe versie van RitMeter is het nu ook mogelijk om bedrijfsabonnementen af te nemen. Als eigenaar van een park aan auto’s of een groot aantal mensen die declareren, kunt u er nu voor kiezen om voor deze mensen de RitMeter applicatie aan te schaffen.

Alle mensen van uw bedrijf kunnen dan hun kilometers registreren en via de RitMeter website hun registraties uitdraaien.
Als bedrijf krijgt u echter een totaal overzicht van alle mensen en hun ritten in een XLS formaat aangeleverd. U kunt dit formaat dan eenvoudig inlezen in uw administratie en daarmee heel veel tijd en energie besparen. Bovendien is de bedrijfsrapportage voorzien van controle mechanismes om foute of onjuiste registraties te voorkomen.

SiMoSo

Simoso is de ontwikkelaar van RitMeter. SiMoSo, staat voor Simpel Mobile Solutions , waarbij de uitdaging is om ingewikkelde en complexe taken zo makkelijk mogelijk toegankelijk te maken op moderne smartphones.

SiMoSo heeft RitMeter ontwikkeld voor Windows Mobile, Windows Phone en Android.

Voor uitbreiding van haar staf zijn we nog op zoek naar HBO’ers die graag willen ontwikkelen aan mobiele oplossingen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

 

Het RitMeter team
info@simoso.nl

SiMoSo
Hilversumstraat 328
1024 MB Amsterdam