Meer dan 100.000 kilometers geregistreerd en verbeteringen

RobApplicatie, Microsoft Windows Mobile, Nieuws, RitMeter

We zijn nu drie weken “live” en er zijn al meer dan 100.000 kilometers geregistreerd. Ongelovelijk!

Het waren drie hectische weken waarin we heel veel leuke, goede en opbouwende reacties hebben gehad. Ik zal de leuke en goede reacties nog een keer posten maar ik wil eerst graag wat andere zaken met jullie delen, namelijk de opbouwende!

RitMeter is gebouwd om kilometers te registreren zodat alle gebruikers eenvoudig hun administratie op orde hebben voor de belastingdienst. Voorkom de bijtelling door minder dan 500 kilometer privé te rijden, dat is het uitgangspunt. Daarom zien de gebruikers van RitMeter bij het starten van de applicatie ook direct hoeveel privé kilometers ze gereden hebben en of ze al in de gevarenzone terecht komen, groen – oranje – rood.

De opmerkingen die we hebben gekregen, komen eigenlijk allemaal om hetzelfde neer. Kunnen we de rittenregistratie aanpassen. Is een rit te splitsen of kunnen een rit achteraf nog bijwerken. Als je het negatief uitlegt zijn we te star en als je het positief uitlegt zijn we zeer nauwkeurig. De keuze is natuurlijk aan de individuele gebruiker en dat hadden we onvoldoende voorzien. Ondertussen hebben we gerealiseerd dat iets meer vrijheid voor veel gebruikers prettig is en daarom kunnen we jullie nu melden dat het mogelijk is om aanpassingen te maken.

Wijzigingen ritten nu mogelijk

Sinds deze week, 15 september, is het mogelijk om zowel de ritten te wijzigen op de website. Ritten kunnen nu bewerkt worden en daarmee is het mogelijk voor gebruikers om adressen bij te werken, privé kilometers toe te voegen aan een rit, of het adres te verbeteren. Het is nog niet mogelijk om nieuwe ritten toe te voegen op de website. Om toch een extra of vergeten rit toe te voegen is wel een eenvoudige omweg mogelijk. Voeg een extra rit toe op de telefoon, start en stop, en wijzig deze rit achteraf met de juiste gegevens. Ik heb dit laatst ook gedaan omdat mijn batterij schoon leeg was en ik mijn kabel vergeten was.
Wij hopen dat deze nieuwe functionaliteit het voor iedereen weer wat makkelijker maakt om RitMeter te gebruiken.

Auto’s verwijderen

Een tweede verbeterpunt die we hebben doorgevoerd is om het mogelijk te maken om auto gegevens te bewerken of te verwijderen. Ook dit kan nu via de website.

wij denken dat we jullie op- en aanmerkingen op deze manier goed hebben verwerkt. Uiteraard als er andere verbeterpunten zijn laat het ons weten en het zou natuurlijk heel leuk zijn als jullie wat van je laten horen over de nieuwe functionaliteit.