Milage registration

RobMijn RitMeter, Nieuws, RitMeter, RitMeter.nl

Met een steeds grotere groep van RitMeter (Milage registration) gebruikers, krijgen wij ook steeds meer gebruikers die een andere taal spreken. Daarom vandaag eens aandacht voor de zogenaamde “multi-language” mogelijkheden van RitMeter.

RitMeter App / Milage registration

De RitMeter Appr is voor de taalinstellingen afhankelijk van de instellingen van de telefoon. Heeft u de telefoon ingesteld op Nederlands dan is de taal van de RitMeter App automatisch Nederlands. Maar wij ondersteunen ook Engels. Heeft u Engels als standaard taal ingesteld dan is de RitMeter App automatisch Engelstalig. U kunt dus kiezen.

RitMeter Website

De RitMeter website kent ook verschillende talen. Deze instelling is afhankelijk van de zogenaamde “browser” instelling. Staat uw browser instelling op Nederlands, dan is de RitMeter website Nederlandstalig. Staat de browser ingesteld op Engelstalig dan is de RitMeter website Engelstalig.

RitMeter rapporten en e-mails

Ook de RitMeter rapportages en e-mails kunt u in het Engels ontvangen. Om dit instellen gaat u naar Mijn RitMeter. Hier kunt u bij persoonlijke instellingen de taal van uw rapportages en e-mails instellen. Na deze instellingen te hebben veranderd ontvangt u uw rapportages en uw e-mail in de taal van uw keuze.
Hiermee maken wij het weer een stukje makkelijker voor onze klanten.