Nieuwe functie voor klantportaal RitMeter.nl

RobMijn RitMeter, Nieuws, RitMeter.nl

Tijdens de Corona crisis hebben wij niet stilgezeten maar zijn wij lekker verder gegaan met ontwikkelen. Zo hebben wij een van de wensen van onze klanten ingevuld en beschikbaar gesteld op ons klantportaal. Ook zijn wij bezig met nieuwe ontwikkelingen op de RitMeter app. Maar eerst naar het RitMeter klantportaal.

Meerdere auto’s

Zoals jullie weten, tenminste daar ga ik vanuit, ondersteunen wij met RitMeter het beheren en administreren van meerdere auto’s. Zowel in de Pro als de Enterprise versie is het mogelijk om een auto te selecteren en de kilometers en ritten die met die auto gereden worden, ook te administreren.

Van deze ritten is het, via het RitMeter portaal op RitMeter.nl, mogelijk om een PDF rapport of een Excel bestand te downloaden. Zo’n rapport is te downloaden per week of per maand. Bovendien kun je op het portaal instellen of je het rapport ook automatisch wil ontvangen en in welk formaat. Ik vind deze optie het belangrijkst omdat ik gewoon simpelweg mijn rapportage toe gestuurd wil krijgen, zodat:

  • Ik er geen (extra) werk aan heb;
  • Het niet kan vergeten;
  • Mijn administratie gelijk kan verwerken.

Met deze volledige automatisch afhandeling maken wij het voor onze klanten echt gemakkelijk en dat is dan ook de bedoeling.

PDF of Excel rapportage

Omdat klanten eenvoudig kunnen selecteren hoe zij hun gegevens over hun ritten willen ontvangen, kunnen zij deze ook makkelijk verwerken. Vooral Excel leent zich hier natuurlijk uitstekend voor. Toch kregen wij af en toe een vraag van onze klanten of wij hun rapportage ook konden splitsen per auto? Vooral klanten met een Enterprise abonnement, waarbij meerdere mensen met verschillende auto’s rijden, willen graag hun rapportage per auto gesplitst hebben.

Natuurlijk kunnen ze dat met Excel zelf maar wij vonden het een reële en zeer begrijpelijke vraag. Dus die hebben wij ingevuld.

Auto selecteren

Op ons klantportaal RitMeter.nl kunt u nu aangeven van welke auto u een rapportage wilt ontvangen. U logt in op RitMeter.nl en bij rapportage heeft u nu de mogelijkheid om behalve de periode waarover u wilt rapporteren ook te kiezen voor een bepaald of alle voertuigen.