Nieuwe iOS versie RitMeter

RobApple iPhone, Applicatie, Nieuws, RitMeter, RitMeter.nl, Technologie

Komende week zal er een nieuwe RitMeter versie beschikbaar komen voor de iPhone gebruikers. Een aantal gebruikers van onze iPhone app hebben sinds iOS 7 last van een trage RitMeter werking en vastlopen van onze app. Daar zijn ze niet blij mee en wij ook niet, eerlijk gezegd. Daarom komt er komende week een nieuwe versie uit voor de iPhone gebruikers.

iPhone geheugen

Uit de verschillende testen en ervaringen van gebruikers hebben we de conclusie getrokken dat RitMeter vastloopt door een tekort aan werkgeheugen. We hebben dan ook onze hele app nogmaals goed doorgenomen en een aantal verbeteringen doorgevoerd waardoor de RitMeter app beter met het geheugen om zal gaan.

Uit onze testen blijkt dat de nieuwe app het beter doet dan de vorige versie en wij denken dan ook dat deze nieuwe versie gaat helpen om de problemen te verminderen.

Is dit een volledige en sluitende oplossing? Nee zeker niet, we zijn keihard bezig om de gehele geheugen en ritten afhandeling van RitMeter te verbeteren. Dat werk gaat gewoon door en daar verwachten we binnenkort mee te gaan testen.

RitMeter website

Behalve een nieuwe versie van RitMeter voor de iPhone hebben we ook de RitMeter website aangepast. Er waren een aantal gebruikers die terecht klaagde over de slechte performance van onze RitMeter website. We hebben dat aangepakt en we kunnen u melden dat de performance van de website zeer sterk verbeterd is.

Al met al weer goede ontwikkelingen waarmee wij onze gebruikers willen bedanken voor het melden van klachten. En onze gebruikers duidelijk willen maken dat we de klachten ook daadwerkelijk aanpakken.