Nieuwe releases

RobAndroid, Apple iPhone, Applicatie, RitMeter, Technologie, Windows Phone 7

Komende week zullen er weer nieuwe releases verschijnen van RitMeter in de verschillende markten. Onze vorige releases hebben de kwaliteit sterk verbeterd maar we zijn (nog) niet tevreden. We willen onze applicatie goed hebben wat betekend dat we snel en goed uw ritten willen registreren.

De vorige releases hebben duidelijk een sterke verbetering laten zien, wat we zien aan de logbestanden op de RitMeter server. Maar er waren nog steeds mensen die soms een rit kwijt raakte. Dat kan niet vinden wij. Ook al kan je deze rit eenvoudig weer toevoegen op de RitMeter website, het is extra werk en dat willen we niet. Dat is niet waarvoor we onze app hebben ontwikkeld. Na een grondige analyse van diversen dagen hebben we een probleem gevonden in de overdracht tussen de RitMeter app op de telefoon en de RitMeter website. Dit probleem doet zich met namen voor op de Iphone en deze gebruikers meldden dat zij soms ritten kwijt raken.

Wij denken met deze nieuwe update de kwaliteit weer verder te verbeteren. Zodra we de kwaliteit goed hebben, gaan we verder werken aan de uitbreidingen van onze app. Maar we willen er als eerste voor zorgen dat onze gebruikers maximaal van de RitMeter op aan kunnen.

Daarnaast hebben we in deze nieuwe release nog wat kleine aanpassingen gedaan, waardoor teksten nu goed weergegeven worden.

Mocht u vragen op opmerkingen hebben, laat het ons weten op info@simoso.nl