Nieuwe update voor iPhone

RobApple iPhone, Applicatie, Nieuws, RitMeter, RitMeter.nl, Technologie

Vandaag is, na lang wachten, de nieuwe update voor RitMeter voor de iPhone beschikbaar gekomen. Apple heeft er ongebruikelijk lang over gedaan om de versie goed te keuren. Wij gaan er maar vanuit dat ze druk waren met de persconferentie van afgelopen week ;-).

Nieuwe update

De nieuwe update heeft een tweetal belangrijke verbeteringen, die wij graag me jullie willen delen. De verbeteringen gaan over de Favorieten Adressen en de synchronisatie met de RitMeter server. Deze verbeteringen zijn het gevolg van de op- en aanmerkingen van oplettende RitMeter gebruikers die we graag willen bedanken.

Favorieten Adressen

Als eerste, en een aantal gebruikers had daar last van, worden de Favorieten Adressen niet meer door elkaar gegooid. Wanneer er dicht bij elkaar in de buurt een aantal Favorieten Adressen waren aangemaakt, dan ging het niet altijd goed. Er bestond een grote kans dat er een Favoriet Adres werd geselecteerd uit de buurt maar niet degene waar u zich op dat moment bevond. Dit probleem is in deze nieuwe update verholpen.

Synchronisatie RitMeter Server

De synchronisatie tussen RitMeter op de iPhone en de RitMeter Server is verbeterd. Een aantal gebruikers merkte soms dat ritten niet of laat gesynchroniseerd werden met de RitMeter server. Wij zijn daar in gedoken en hebben ontdekt dat dit in sommige scenario’s kon voorkomen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en wij hebben in deze nieuwe update een betere, stabielere en snellere synchronisatie gebouwd. Deze synchronisatie methode hebben we de afgelopen maanden getest en voldoet aan onze eisen.

Nieuwe versie

Wij hebben nu de volgende nieuwste RitMeter versies in omloop:

  • RitMeter voor de iPhone: 2.2.4
  • RitMeter voor WP8: 2.204.25
  • RitMeter voor WP7: 2.203.25

Mocht u een ander versie nummer hebben, dan adviseren wij u om uw RitMeter app op te waarderen.