Nieuwe versie RitMeter

RobNieuws, RitMeter, Simoso Leave a Comment

Onder het motto: “Leuker kunnen wij het niet maken, makkelijker wel!” komen wij met nieuwe functionaliteit uit. Komende weken gaan er een aantal nieuwe functies “live” komen in een nieuwe versie van RitMeter. Na de nieuwe declaratie mogelijkheden, die wij recent hebben gelanceerd, gaan we nu een aanpassing doen in de Gebruikers Interface om het weer een beetje makkelijker te maken.

Start routine

De afgelopen jaren hebben wij altijd de mogelijkheid gehad om een neiuwe rit te starten vanuit het scherm. Rechtsboven stond daar een “+”teken waarmee een nieuwe rit gestart kon gaan worden. Omdat wij denken dat dit beter kan hebben wij de Gebruikers Interface gewijzigd. In plaats van een “+” teken gaan wij voortaan een “Rit starten” of “Handmatige rit” aanbieden als Knop. Niet langer zoeken maar direct onder in het scherm, twee duidelijke knoppen.

Ook de “Rit voltooien” is een knop geworden, onder in het scherm. Wij denken dat dit niet alleen veel overzichtelijker is, maar ook veel makkelijker voor onze bestaande en onze nieuwe gebruikers.

Nieuwe video

Natuurlijk hebben wij van deze nieuwe functies ook een video gemaakt. Onderstaand een voorbeeld van de nieuwe werking van RitMeter.

Wij hopen en vertrouwen erop dat jullie net zo enthousiast zijn als ons over deze nieuwe functionaliteit. Laat dat vooral even weten in de Apple Store, de Playstore of op Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *