Nieuwe versies onderweg

RobAndroid, Apple iPhone, Applicatie, Nieuws, RitMeter, RitMeter.nl, Simoso, Technologie, Windows Phone 7, Windows Phone 8

Er zijn nieuwe versies onderweg van RitMeter Kilometerregistratie naar uw telefoons. Voor zowel de iPhone, Android en Windows Phone toestellen is er een nieuwe versie gepubliceerd.

In de nieuwe versies zijn een aantal kwaliteitsverbeteringen doorgevoerd, waardoor we het service niveau verder omhoog hebben gebracht.

Groei van RitMeter Kilometerregistratie

Het aantal gebruikers van RitMeter Kilometerregistratie groeit snel en daar zijn we heel blij mee. Allemaal bedankt voor het gestelde vertrouwen en support. Met het groeien van het aantal gebruikers en de frequentie van het gebruik van RitMeter, worden kleine foutjes beter zichtbaar. 1% van 100 is een stuk minder dan 1% van 1.000. Door de groei van de aantallen worden trends ook eerder en beter zichtbaar. Wij willen de kwaliteit goed hebben, goed houden en steeds verder blijven verbeteren. Daardoor besteden wij heel veel tijd aan het verder verbeteren van de resultaten. De nieuwe versies zijn dan ook een bedoeld op de kwaliteit van de data verder te verbeteren.

Een tweede belangrijk onderdeel aan de nieuwe versies is dat we, niet zichtbaar voor u, het data model van RitMeter Kilometerregistratie aan het verbeteren zijn. Wij hebben uitstekende feedback gehad van gebruikers die verzoeken om nieuwe functionaliteit. Om deze functionaliteit toe te kunnen voegen zijn we bezig om wijzigingen te maken aan het datamodel. Zodra deze wijzigingen compleet zijn gaan we nieuwe functionaliteit toevoegen. Het wijzigen van het datamodel is een langzaam proces omdat uw data goed moet blijven. Dat is en blijft onze grootste zorg. U mag geen data kwijt raken.

Nieuwe versies

Komende week zullen de nieuwe versies verschijnen in de verschillende markten.