Nieuwe versies

RobAndroid, Apple iPhone, Applicatie, Microsoft Windows Mobile, Nieuws, RitMeter, Windows Phone 7

Afgelopen week is er op de verschillende marktplaatsen een nieuwe versie verschenen van RitMeter. Zoals ik al eerder heb aangegeven lag er nog een onafgemaakte puzzel op tafel, zie eerder weblog.

Kwaliteit verbeteren

Met deze nieuwe versie hebben we enige verbeteringen doorgevoerd, die de snelheid en de kwaliteit van de data verder dienen te verbeteren. Als het goed is merkt u weinig tot niets van deze  verbeteringen, behalve dat de app sneller en efficiënter zijn data zal ophalen en beheren.

Ondersteuning Belgische gebruikers

Vanuit België hebben we veel verzoeken gekregen om de RitMeter ook geschikt te maken voor gebruik in België. België gaat beginnen met het belasten van privé kilometers die gereden worden met een zakelijke auto. Wij weten hoeveel werk dat is;-)

Om het voor de Belgen mogelijk te maken hun auto’s te registreren hebben wij ervoor gekozen om een eenvoudige ingreep te doen op de RitMeter app. Het is nu mogelijk om ook Belgische kentekens in te voeren bij het registreren van auto’s.

Behalve het registreren van de auto en het Belgische kenteken, dient ook de postcode goed ingevoerd te kunnen worden. Deze registratie is anders dan die in Nederland. Met de nieuwste versies is het nu mogelijk om ook Belgische postcodes in te voeren.

Wij hopen dat het voor de Belgische gebruikers nu goed mogelijk is geworden om RitMeter te gebruiken. Als Nederlander hebben we bovendien nu ook de mogelijkheid gekregen om Belgische adressen daardoor in te voeren. Bij ritten naar Antwerpen kregen we nog wel eens klachten dat het invoeren van het adres niet mogelijk was. Dat zou nu opgelost moeten zijn.

Meest recente versies

U kunt controleren of u de meest recente versie heeft, door uw eigen versie te checken met deze lijst:

  • iPhone en Android   v2.1.10
  • Windows Phone 7    v2.12
  • Windows Mobile      v1.3.29

Al met al weer goede ontwikkelingen van RitMeter, waar we best trots op zijn.

Heeft u vragen of opmerkingen laat het ons weten.