RitMeter kilometerregistratie App bijtelling voorkomen

Prijsstijging RitMeter

RobNieuws, RitMeter, Simoso

Iedere dag worden wij overspoeld met prijsstijgingen. De inflatie is nog niet eerder zo hoog geweest. Elektriciteitsprijzen stijgen de pan uit. Boodschappen in de winkel stijgen met soms wel 20%. Moeten wij dan de prijzen verhogen en zo ja, met hoeveel dan?

Prijsstijging RitMeter

Zoals bovenstaand benoemd hebben wij wel even nagedacht over prijsstijgingen de afgelopen jaren. De laatste prijsstijging die wij hebben doorgevoerd was in 2020. Tijdens de Coronacrisis hebben wij géén prijzen verhoogd omdat mensen minder reisde en dus RitMeter ook minder gebruikte. Nu gaan wij de prijzen voor RitMeter wel verhogen omdat onze kosten ook toenemen.

Per 1 oktober gaan de prijzen van de RitMeter abonnementen met 4% stijgen. Deze prijswijziging gaan wij integraal toepassen, dus voor alle abonnementen. Afsluiten van een nieuw abonnement is vanaf 1 oktober tegen de nieuwe prijs. Voor die tijd uiteraard niet. De kortingstabellen blijven wij onverkort hanteren. Dus gaat u voor langere tijd een abonnement aan dan krijgt u meer korting.

Leuker kunnen wij het niet maken, wel makkelijker.