Windows Phone

Problemen Windows 10 Mobile opgelost

RobNieuws, RitMeter, Windows 10 Mobile

Afgelopen week is de nieuwste versie van Windows 10 Mobile beschikbaar gekomen voor de gebruikers. Deze nieuwe versie bleek problemen te geven met RitMeter wat wij op ons weblog in dit artikel hebben aangegeven.

Het RitMeter team heeft hard gewerkt en heeft afgelopen week het probleem kunnen verhelpen. De nieuwste versie van RitMeter, versie 2.3.13, zorgt ervoor dat wanneer u de nieuwste versie van Windows 10 Mobile gaat gebruiken u uw RitMeter app kan blijven gebruiken.

De RitMeter app is een Windows Phone 8 app en kan met deze nieuwe update gebruikt worden op Windows 10 Mobile. Gezien de ontwikkelingen bij Microsoft met Windows Mobile of, wellicht beter gezegd, het gebrek aan ontwikkeling, gaan wij géén RitMeter app ontwikkelen voor Windows 10 Mobile. Het gebruik van Windows 10 Mobile loopt sterkt terug en nieuwe toestelen komen niet meer beschikbaar. Dat is spijtig maar helaas wel de realiteit. Zolang Windows 10 Mobile, Windows Phone 8 apps ondersteund, doen wij ons best om de app te ondersteunen.

RitMeter werkt weer op Windows 10 Mobile en daarvoor dank aan het development team.