RitMeter in het Nieuws

RobGeen categorie, Nieuws, RitMeter

Afgelopen maanden is RitMeter een aantal keren opgedoken in het nieuws en daar zijn wij best trots op. Wij delen deze berichten graag met jullie, zodat jullie deze eventueel ook weer met andere mensen kunnen delen.

Brisk Magazine

BriskMagazine, een Internet magazine voor Ondernemers plaatse een artikel waarin Jan Schippers van ThePhoneLab.nl een vijftal handige apps voor ondernemers onder de aandacht bracht. Een van deze apps is RitMeter. Hier kan je het hele artikel lezen.

PCM

Ook in PCM, Personal Computer Magazine, kregen wij een artikel afgelopen maanden. In dit artikel, wat u hier kan vinden, werden drie applicaties voor de smartphone met elkaar vergeleken. PCM maakte in opdracht van Allianz nog eens goed duidelijk wat de voordelen zijn van apps voor het registreren van kilometers:

Een auto van de zaak is leuk, maar vergt in veel gevallen een nauwkeurige kilometerregistratie. Je wilt je er liever niet teveel mee bezig houden, maar de Belastingdienst kan meedogenloos zijn wanneer dit soort zaken niet goed zijn bijgehouden. Het goede nieuws is dat dit niet ingewikkeld hoeft te zijn, als je er maar de juiste app voor gebruikt. Wij zetten drie apps voor kilometerregistratie voor je op een rij.

EasyRit, RitMeter en CTA Ritregistratie werden in dit artikel met elkaar vergeleken. Wij waren erg blij met het resultaat, hoewel wij niet van deze test wisten. Uit de testen kwam naar voren dat RitMeter en goed betaalbare oplossing is voor het registreren van kilometers en het voorkomen van bijtelling. Maar dat wisten jullie al.