RitMeter ontwikkelingen gaan voorspoedig

RobNieuws, RitMeter, Windows Phone 7

De ontwikkelingen bij RitMeter gaan hard en dat is goed. Op 20 maart hebben we de 2.0 versie uitgebracht voor het Android platform. De lancering is goed gelukt, de downloads zitten op schema en we hebben geen problemen gehoord van de gebruikers. Wel kunnen we zien dat de RitMeter app gebruikt word en daar zijn we blij om.

Windows Phone 7

Maar, wij gaan ondertussen gewoon door. We zijn keihard bezig met de Windows Phone 7 versie en de ontwikkelingen gaan heel voorspoedig. Heel veel van de werking van het programma is server gebaseerd en dat hebben we voor versie 2 heel goed doordacht. Het grote voordeel daarvan is dat nu de implementatie van Windows Phone 7 heel snel gaat en we grote stappen maken. De gebruikersinterface voor de WP7 zijn ondertussen al klaar en we zijn nu de intelligentie aan het toevoegen. Gelukkig hebben we veel ervaring en gaat dit heel snel.

Bedrijfsrapportage

We zijn daarnaast hard aan het werk met het afstemmen van de bedrijfsrapportages met de gebruikers. Bij onze gebruikers zijn een aantal bedrijven die graag de declaraties van hun medewerkers willen automatiseren. RitMeter biedt hiervoor een speciale service aan waarbij de gegevens van de gebruikers verstuurd worden aan het bedrijf. Deze gegevens kunnen dan vervolgens in één keer ingelezen worden in de bedrijfsadministratie en dat scheelt heel veel werk voor zowel de gebruikers als voor de bedrijven. Wij zijn nu met een aantal bedrijven aan het afstemmen hoe de gegevens toegestuurd moeten gaan worden.

We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen. Mocht je vragen hebben, laat het ons weten.