RitMeter werk in uitvoering

RitMeter servers vervangen

RobAndroid, Apple iPhone, Applicatie, Nieuws, RitMeter, Technologie, Windows Phone 7, Windows Phone 8

Bereikbaarheid, servers vervangen

Vannacht, 14 maart 2015, worden de RitMeter Servers vervangen. Van middernacht tot 6 uur ’s ochtends is de RitMeter server niet beschikbaar.

RitMeter groeit

RitMeter groeit en daarmee groeit de behoefte aan reken- en data-capaciteit. Om aan deze groeiende behoefte te voldoen gaan de servers van RitMeter vervangen worden. Wij gaan de servers vervangen om ervoor te zorgen dat we de komende jaren de groeiende rekencapaciteit voor onze klanten beschikbaar houden. Daarnaast vraagt de hoeveelheid data die wij ontvangen, en waarmee wij de back-up verzorgen van de data van onze klanten, voor een grotere opslagcapaciteit met een hogere beschikbaarheid. Ook dit gaan wij met deze vervanging verbeteren.

RitMeter werk in uitvoering

RitMeter werk in uitvoering

RitMeter Servers vervangen

Om de servers te vervangen zijn de servers vannacht van 12 uur tot 6 uur morgen ochtend niet beschikbaar.

U kunt dan uw ritten niet synchroniseren met de RitMeter server.

Vanaf zondagochtend 6 uur zijn de servers weer beschikbaar. Wij hebben het onderhoud om dit tijdstip gepland, zodat er zo min mogelijk gebruikers last van hebben. Bij een dergelijk groot onderhoud is het helaas niet mogelijk om dit geheel zonder verstoringen te kunnen doen. Bij voorbaat onze excuses aan die gebruikers die hinder mochten ondervinden.

Wij doen dit groot onderhoud om voor de komende jaren u goed en veilig te blijven ondersteunen.