RitMeter voor bedrijven

RobAndroid, iOS, RitMeter, RitMeter.nl

De vakantie is de tijd voor reflecteren en het maken van nieuwe plannen. Veel bedrijven denken dan ook na over het digitaliseren van hun (werk) processen. Een van die administratieve processen is het registreren van kilometers, het registreren van ritten. RitMeter is daar heel goed in, doet dit al jaren, en biedt ook mogelijkheden voor bedrijven om hun processen te digitaliseren.

Bedrijven hebben specifieke wensen die wij volledig ondersteunen. Veel gevraagd is de mogelijkheid om auto’s te kunnen delen met meerdere gebruikers. Het registreren van dienstreizen en die mogelijkheden bieden wij dan ook. Daarnaast bieden wij mogelijkheden om de werkprocessen te automatiseren door het automatisch leveren van Microsoft Excel rapportages en verzamelfacturen. Dit scheelt heel veel werk bij de aministratie. Laten wij eens kijken wat de verschillende mogelijkheden van RitMeter voor bedrijven betekenen.

Auto’s delen met meerdere gebruikers

Het beheer van dienstauto’s geeft nog wel eens administratieve uitdagingen. Wie heeft wanneer in welke auto gereden, hoe registreren wij de kilometers van deze ritten? Hoe gaan wij dit verwerken? Een papier formulier met klembord in de auto is een mogelijkheid, maar als mensen de gegevens niet bijhouden, dan weet je nog niets. Een beheerder aanstellen voor de dienstauto’s is ook een mogelijkheid maar een kostbare.

Waarom niet alle gebruikers van een dienstauto voorzien van de RitMeter app op hun telefoon. De kilometer standen worden gesynchroniseerd over alle gebruikers heen en de administratie is altijd bij. Het is altijd duidelijk wie wat gereden heeft en waar. De ritten kunnen via Excel ingelezen worden in de administratie en dat scheelt heel veel tijd.

Dienstreizen registreren

Bij veel organisaties  bestaat ook het fenomeen van dienstreizen. U vraagt een auto aan voor het maken van een dienstreis. U dient dan op te geven wat de dienstreis was en welke ritten er gemaakt zijn, met onderscheidt tussen werkverkeer en woon-werk verkeer. Ook hier zijn papieren processen of een beheerder een mogelijkheid, maar wellicht niet het meest efficient.

Ook hierbij kan RitMeter u ondersteunen, omdat wij aparte mogelijkheden bieden voor registreren van dienstreizen. Wij ondersteunen labels. Hiermee kunt u gemakkelijk uw ritten registreren via de RitMeter app. Ritten zijn dan vanaf een Excel rapportage eenvoudig te verwerken. Wij doen dit voor organisaties met honderden medewerkers en dit scheelt heel veel werk en ergenis.

Ritten automatisch inlezen

Het verwerken van papieren formulieren is tijdsintensief, niet het leukste werk en moet 100% goed. Wanneer er een kleine fout wordt gemaakt leidt dit tot dure herstel operaties en een verlies aan vertrouwen in de eigen organisatie. Dit kan handiger.

Door RitMeter in te zetten voor uw organisatie is het mogelijk om alle ritten van alle medewerkers, inclusief de bijbehorende auto’s en label in te lezen. Wij leveren wekelijks een gestandaardiseerde Microsoft Excel rapportage aan, in CSV formaat, die eenvoudig is in te lezen in uw administratieve software.

Leuker kunnen wij het niet maken, makkelijker wel!