RitMeter versies overzicht 28-01-2015

RitMeterAndroid, Apple iPhone, Applicatie, RitMeter, Simoso, Technologie, Windows Phone 7, Windows Phone 8

Belofte maakt schuld, versies overzicht 28-01-2015

Zoals wij eind november al aan u meldden, kunnen wij ons goed voorstellen dat een aantal gebruikers wil weten welke versie de meest recente versie van de RitMeter app is. Wij hebben daarom wederom een kort overzicht gemaakt, die u hieronder aantreft. Door omstandigheden die onze aandacht opeisten zijn wij sinds november nog niet in staat geweest om een net en duidelijk overzicht te maken van de RitMeter versies en verbeteringen. Toch zijn wij nog steeds van plan deze informatie vaker en regelmatiger te delen met u.

Structuur in deze terugkerende post

Om enige structuur in het geheel aan te brengen en u in staat te stellen om dergelijke blogberichten over de versie van de RitMeter app snel door te lezen, zullen wij het onderstaande format gebruiken voor elke post over de updates van RitMeter versies.

Hierbij zal er gebruikt worden gemaakt van een snelle manier om te kunnen zien of er voor uw besturingssysteem een (ver)nieuw(d)e RitMeter app beschikbaar is. Dit doen wij door bovenaan de blogpost te vermelden welke RitMeter apps vernieuwd zijn sinds de voorgaande post. In de eerste alinea van de blogpost zullen wij vermelden welke platformen een nieuwe RitMeter versie hebben sinds de voorgaande post. Ook zullen wij linken naar de voorgaande post alwaar u de voorgaande veranderingen kunt lezen, hierdoor blijven de blogposts beperkt tot de meest recente versies. Al met al zal dit een gestroomlijnd en snel leesbaar geheel gaan vormen waardoor u in korte tijd toch weer op de hoogte kunt zijn van de informatie die voor u interessant en relevant is.

RitMeter versies

Onderstaand een overzicht van de laatste versies. Sinds de vorige post over RitMeter versies zijn de volgende RitMeter apps geüpdate: Android, iOS en Windows Phone.


Nieuwe Update: 26-01-2015:

Ritmeter voor Apple iOS:

Huidige versie: 2.2.11

Uitgekomen op: 26-01-2015

Veranderingen:

-Scherm resolutie voor iPhone 6 en iPhone 6 plus toegevoegd

-Mogelijkheid om Cache en Settings vanuit het instellingen scherm te verwijderen​

Uitleg van de veranderingen:

  • Nieuwe schermresoluties toegevoegd, we hebben in deze nieuwste update de schermresoluties van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus toegevoegd waardoor gebruikers met deze toestellen RitMeter nu weer op een normale manier te zien krijgen. Het scherm wordt hierbij beter benut waardoor het prettiger werkt en kijkt.
  • Cache en Settings verwijderen, het is vanaf deze versie mogelijk om alle RitMeter data in de iOS app te verwijderen op een manier die bij de Android versie voor RitMeter reeds aanwezig is via de Android systeeminstellingen. In het geval van de RitMeter app voor iOS is er een knop in de instellingen (van de RitMeter app) waarmee u al uw gegevens uit de RitMeter app kunt verwijderen. Dit is toegevoegd om ervoor te zorgen dat mensen die problemen ondervinden met de RitMeter app voortaan geen gehele herinstallatie dienen te doen maar slechts hun data via deze weg dienen te verwijderen. Wanneer deze actie is gedaan, sluit de app zichzelf af, de eerstvolgende keer dat u de RitMeter app opent start u met een verse app en kunt u direct inloggen waardoor uw (correcte) data zal worden opgehaald van de RitMeter servers.

Nieuwe Update: 28-12-2014:

Ritmeter voor Apple iOS:

Huidige versie: 2.2.10

Uitgekomen op: 28-12-2014

Veranderingen:

-“Uw RitMeter Statistieken” toegevoegd als extra tabblad​​

Uitleg van de veranderingen:

  • RitMeter statistieken toegevoegd, in deze update hebben we een apart tabblad toegevoegd in de RitMeter app voor iOS waarop u uw statistieken kunt berekenen over een periode die u zelf in kunt stellen. Voor meer informatie over deze update verwijzen wij u gaarne door naar de blogpost die wij over deze nieuwe functionaliteit hebben gemaakt. U kunt deze statistieken vinden door onderin de RitMeter app te klikken op “Statistieken”.

Nieuwe Update: 11-12-2014:

Ritmeter voor Windows Phone:

Huidige versie: 2.204.29 (WP8) 2.203.29 (WP7)

Uitgekomen op: 11-12-2014

Veranderingen:

-“Uw RitMeter Statistieken” toegevoegd als extra tabblad​

Uitleg van de veranderingen:

  • RitMeter statistieken toegevoegd, in deze update hebben we een apart tabblad toegevoegd in de RitMeter app voor Windows Phone waarop u uw statistieken kunt berekenen over een periode die u zelf in kunt stellen. Voor meer informatie over deze update verwijzen wij u gaarne door naar de blogpost die wij over deze nieuwe functionaliteit hebben gemaakt. U kunt deze statistieken vinden door in de RitMeter app naar links te vegen/swipen.

Nieuwe Update: 30-11-2014:

Ritmeter voor Android:

Huidige versie: 2.1.34

Uitgekomen op: 30-11-2014

Veranderingen:

-Toevoegen van de Waarschuwing bij het vergeten van het voltooien van een rit.

-Bugfixes

Uitleg van de veranderingen:

  • Waarschuwingen toegevoegd, we hebben in navolging van de iOS en Windows Phone app ook de RitMeter app voor Android voorzien van een meldingensysteem dat aangeeft als u enige tijd niet heeft bewogen en wel nog een actieve rit heeft. Hierdoor zal het nu ook voor onze Android gebruikers minder vaak voor komen dat u vergeet om een rit af te sluiten. Om deze waarschuwingen in te stellen gaat u (net als bij de iOS en WP apps) binnen de RitMeter app naar instellingen. Onder het kopje [Waarschuwingen] ziet u wat er momenteel is ingesteld (10 minuten is de standaardinstelling). Om de tijd waarna u een melding krijgt aan te passen klikt u op de knop die het aantal minuten aangeeft en vervolgens kunt u zelf instellen hoe u het prettig vind, snel, langzaam of volledig uitgeschakeld u heeft dit zelf in de hand.

Wij zijn altijd benieuwd naar uw opmerkingen/commentaar, ervaringen en suggesties betreffende de RitMeter app, ongeacht of dit voor het Android, iOS of Windows Phone platform is. Mocht u iets aan ons willen laten weten, dan kan dit door te reageren op deze blogpost, of via: LinkedIn, Facebook, Twitter of het Contactformulier.