Totalen en statistieken

RobApple iPhone, Applicatie, Nieuws, RitMeter, RitMeter.nl, Technologie, Windows Phone 8

Zou het niet geweldig zijn om in één keer te zien hoeveel kilometer privé je dit jaar nog kan rijden? Of hoeveel kilometers je zakelijk rijdt, hoeveel privé en hoeveel woon-werk verkeer? Wij hebben diverse keren bovenstaande vragen, in verschillende vormen gehad. Daarom vandaag een aantal belangrijke vernieuwingen.

Statistieken op je telefoon

RitMeter tabblad statistieken voor Windowns Phone 8.1

RitMeter tabblad statistieken voor Windowns Phone 8.1

Als eerste hebben wij een Statistieken scherm (Stats genaamd) toegevoegd aan de nieuwe versie van RitMeter voor de Windows Phone. Deze nieuwe versie, versie 2.204.29, is dit weekend beschikbaar gekomen.

In dit nieuwe tabblad, wat u al schuivend bereikt, ziet u in een oogopslag wat u dit jaar heeft gereden. In een taartdiagram en een overzicht ziet u precies hoeveel kilometers u heeft geregistreerd als Privé (Rood), Woon-Werk (Groen) en Zakelijk (Blauw).

Maar dat is niet alles. U kunt zelf een andere tijdperiode kiezen. Standaard staat de Tijdsperiode ingesteld van 1 januari van het lopende jaar tot het einde van het lopende jaar. Wanneer u een andere periode in wilt stellen dan selecteert u de begindatum en voert u de datum die u wilt gebruiken. U selecteert vervolgens de einddatum en berekent u de nieuwe periode door op de knop te druk. op deze wijze kunt u zelf instellen over welke periode u uw eigen overzicht wilt berekenen.

De gemaakte instellingen worden niet bewaard, deze zal u iedere keer weer anders in willen stellen. Standaard staat het overzicht op het lopende jaar.

Deze statistieken zijn nu beschikbaar voor de Windows Phone. Wij hebben deze nieuwe mogelijkheid ook beschikbaar gemaakt voor de Apple iPhone. Zodra deze versie beschikbaar komt zullen wij u dat laten weten.

Maar hier stopt het nog niet, want deze informatie is prima, maar vooral dynamisch. Dus hebben wij er ook voor gezorgd dat u overzicht krijgt op uw RitMeter rapportages.

 

Totaalstanden in Excel rapportages

RitMeterExcel

Overzicht van Excel rapportage inclusief totaalstanden zowel in kilometers als in percentages

Voor de Microsoft Excel gebruikers hebben wij de totalen nu ook toegevoegd aan de Excel rapportages. U hoeft dat dus niet meer zelf ieder keer te doen, wij hebben dat standaard toegevoegd aan de rapportages. Als u nu via www.ritmeter.nl op uw eigen RitMeter pagina een Excel rapport laat genereren, dan kunt u daar de periode opgeven waarover u een rapport wilt ontvangen. Dit rapport word dan voor u geopend inclusief de totaal tellingen. In bijgaande afbeelding ziet u het resultaat van de totaaltelling. Ook hier hebben wij gekozen voor een overzicht van de kilometers en voor het percentage.

Wij hopen dat u, zeker zo aan het eind van het jaar, blij bent met deze verbeteringen. Deze verbeteringen zijn mede tot stand gekomen door de vragen en suggesties die wij van onze gebruikers hebben mogen ontvangen. Blijft u dat dus vooral doen, wij luisteren en proberen jullie bij te houden 😉

Veel plezier en makkelijker kunnen wij het niet maken.