Unieke aanbieding

RobApplicatie, Nieuws, RitMeter, Simoso

28 augustus zijn wij begonnen met de RitMeter Kilometerregistratie. Veel mensen zijn enthousiast begonnen met registreren. Wij hebben heel veel goede op- en aanmerkingen gehad en die hebben ons geïnspireerd om een nieuwe versie te bouwen, die afgelopen week het levenslicht heeft gezien. Ondertussen zijn wij begonnen met het bouwen op Windows Phone 7 en dat belooft een verdere verbetering van RitMeter.

U als gebruiker heeft de afgelopen maanden kennis mogen maken met alle services van RitMeter. U heeft met de applicatie gewerkt op uw mobiele telefoon, u heeft wellicht gebruik gemaakt van de website www.ritmeter.nl en u heeft meerdere keren de maandoverzichten ontvangen. De maandoverzichten met een overzicht van uw gereden ritten voor uw eigen administratie. Wij hopen dat dit allemaal goed is bevallen en gezien de enthousiaste reacties hebben wij daar ook alle vertrouwen in.

Unieke aanbieding

U, als enthousiaste gebruikers willen wij graag bedanken voor de geweldige start die wij hebben mogen ervaren. Wij bieden u daarom een unieke aanbieding namelijk de mogelijkheid om uw abonnement te verdubbelen. Op www.ritmeter.nl is de abonnementen pagina toegevoegd. Op deze pagina kunt u nu zien dat u een gratis 3 maanden abonnement heeft op uw maanrapportage. Om uw maandrapportage te blijven ontvangen kunt u een nieuw abonnement nemen. U kunt daarbij kiezen u drie soorten abonnementen:

  • Een maand abonnement voor 4 Euro;
  • Een 3 maanden abonnement voor 10 Euro;
  • Een jaarabonnement voor 25 Euro.

Als u voor 1 december 2010 uw abonnement verlengd, verdubbelen wij uw abonnement. U kunt u abonnement verlengen op www.ritmeter.nl. Het betalen van uw abonnement is mogelijk via iDeal of een overboeking. Uw applicatie blijft uiteraard gratis, wij rekenen slecht voor het uitbrengen van de rapporten.

Nogmaals dank voor u enthousiasme en als u ideeën heeft voor verbeteringen laat het ons weten.