Kilometer registratie app

Voorkom bijtelling

RobRitMeter, RitMeter.nl

Duizenden mensen voorkomen kostbare bijtelling door RitMeter te gebruiken. U kunt ook bijtelling voorkomen door vandaag te beginnen met het toepassen van RitMeter om uw ritten, juist en compleet te registreren.

Elk jaar rond deze tijd vragen veel mensen zich af hoe zij bijtelling op een dure zakenauto kunnen voorkomen. Afgelopen jaar hebben zij het geprobeert maar het is niet gelukt:

  • Halverwege het jaar was het papier op het klembord in de auto op, echt waar;
  • Het bijhouden in Excel op de smartphone was toch wel heel veel werk, vooral het invoeren van de adressen;
  • Tijdens de vakanties worden de ritten van de afgelopen weken alsnog geregistreerd, maar dan kloppen ze niet.

Dit verzin ik niet. Dit zijn de verhalen van onze gebruikers. Mensen zoals U die zich afvragen of het niet makkelijker kan. Met RitMeter hebben wij het hele proces heel veel makkelijker gemaakt. Eén App, één abonnement en iedere week netjes een rapport in de Inbox. Iedere maand een rapport, voor in de administratie en altijd compleet met adres en kilometerstanden.

Voorkom bijtelling en bespaar

Door uw kilometers nauwkeurig te registreren kunt u bijtelling voorkomen. U geeft begin van het jaar bij uw werkgever aan dat u de auto niet privé gaat rijden. Dan moet u een sluitende kilometerregistratie bijhouden. Dit doet u met de RitMeter App op uw smartphone. Bij iedere rit start u de rit in de RitMeter app en bij aankomst sluit u de rit af. Heeft u meerdere ritten achter elkaar, ook dat wordt ondersteund. Adressen worden aan de hand van de GPS coordinaten opgehaald en er wordt een suggestie gedaan voor de stand van de kilometerteller. Die moet u altijd even controleren, maar dat is dan ook alles.

De ritten informatie wordt automatisch opgeslagen op de RitMeter server, zodat u nooit uw administratie kwijt kan raken. De RitMeter server zorgt ervoor dat u iedere week een e-mail ontvangt met de rapportage van die week. Eén keer per maand ontvangt u de maandrapportage, voor uw administratie.

Met deze app kunt u flink besparen. Ik heb hier eerder over geschreven in het volgende artikel: Bijtelling voorkomen op uw lease auto waarin een aantal voorbeelden worden uitgewerkt. De besparing loopt al gauw in de duizende euro’s.

Start vandaag nog

U kunt RitMeter eenvoudig testen. Download de App vandaag nog in uw appstore en start met uw proefperiode. U kunt dan testen of de app werkt en volgend jaar direct starten met besparen.

Makkelijker kunnen wij het niet maken, leuker wel!