Kilometer registratie app

Voorkom bijtelling

RobAndroid, iOS, RitMeter, RitMeter.nl

Het laatste kwartaal van het jaar. Eind van het jaar is in zicht. Voor veel mensen reden om weer eens na te denken over het voorkomen van bijtelling. Voor andere mensen reden om na te denken hoe ze omgaan met het registreren van ritten. Ritten die ze willen declareren bij hun werkgever. Ritten die ze willen declareren bij hun opdrachtgever. Rittenadministraties die soms heel ingewikkeld zijn geworden met verschillende tarieven en meerdere voertuigen of voertuigsoorten. Wat de vraag ook is, wij hebben er antwoord op.

Nieuwe functies

Afgelopen jaar hebben wij diverse mooie functies toegevoegd aan RitMeter. Functies die het makkelijker maken om ritten te registreren maar ook om ritten te verwerken. Organisaties in de zorg en het onderwijs hebben RitMeter ingezet om het veel makkelijker te maken voor hun medewerkers én voor hun administratie. Geen losse bonnetjes meer indienen maar ook geen losse bonnetjes meer verwerken. Auto, brommer of fiets, woon-werk, dienstreis of zakelijk wij verwerken het én laten het zo uw administratie instromen.

Ook nu zijn wij weer bezig met een aantal nieuwe functies die wij binnenkort gaan vrijgeven.

Nieuw webportaal

Daarnaast zijn wij bezig om ons webportaal op ritmeter.nl compleet te vernieuwen. Dat is een grote klus maar gelukkig wel een die bijna klaar is. Ook deze gaan wij binnenkort vrijgeven, zodat het werken met RitMeter nog weer een beetje makkelijker wordt.

Voorkom bijtelling

Wilt u bijtelling voorkomen dan moet u een sluitende kilometerregistratie overleggen aan de belastingdienst. Daarnaast mag u niet meer dan 500 kilometer privé rijden. Met RitMeter is het heel eenvoudig om uw kilometerregistratie te doen. Niet op een papiertje, niet op in een Excel document maar eenvoudig met een App op uw telefoon. Wij doen dit al meer dan 10 jaar en voor duizenden klanten.

Dus ga naar uw appstore en begin vandaag nog met RitMeter.

Makkelijker kunnen wij het niet maken.