Wat een week bij RitMeter!

RobApplicatie, Microsoft Windows Mobile, Nieuws, RitMeter

We hebben onze eerste week live achter de rug en wat een week was dat. Werkelijk geweldig om mee te maken.

Afgelopen week op zaterdag 28 augustus hebben we onze RitMeter applicatie live gezet in de Windows Marketplace. Overigens alleen nog maar de Professional versie voor de touch toestellen. De versie Windows Mobile Standard hebben we afgelopen vrijdag ingediend bij Microsoft.

De week was ongelovelijk, met meer dan 1.000 gebruikers en bijna 1.500 geregistreerde ritten. Dat is een heel goede start die onze voorstellingen ruim te boven zijn gegaan. We hebben ook al een aantal recensies gehad en daarbij ook direct gemerkt hoe direct de feedback kan zijn op het Internet. We hadden de fout gemaakt om niet direct de prijze bekend te maken van onze rapportage en dat hebben we geweten. Mensen reageerde hier heel direct op en dat is natuurlijk ook terecht. Wij waren keihard bezig om onze RitMeter applicatie af te krijgen en er was geen ruimte voor iets anders in ons hoofd. Toen we vervolgens veel sneller als verwacht goedkeuring kregen van Microsoft, ja toen . . . moest er natuurlijk gepubliceerd worden. Maar ondertussen hebben we de prijze bekend gemaakt en daar hele goede reacties opgehad. De prijzen zijn meer dan schappelijk en daardoor acceptabel.

Rapportages

De rapportages gaan slechts 25 euro per jaar kosten en daarvoor ontvangen de gebruikers iedere maand een maand overzicht en een maal per jaar een totaal overzicht. De rapportage wordt gestuurd naar de inbox van de gebruiker zodat hij of zij niets anders hoeft te doen dan het rapport te bewaren in de administratie. De kans dat het dan vergeten wordt is uitermate klein en dat is natuurlijk ook de bedoeling.

Voorwaarden

Daarnaast hebben we opmerkingen gehad over de voorwaarden waaronder we onze diensten leveren. We hebben deze voorwaarden met de grootst mogelijke zorg samengesteld waarbij we de privacy van de gebruikers als belangrijkste hebben neergezet. Wij zullen geen gebruik maken van de informatie en deze informatie ook niet aan derden beschikbaar stellen. Wel hebben we in de voorwaarden opgenomen dat we met de verzamelde data willen kunnen werken omdat we nog meer plannen hebben waarmee we de gebruikers van RitMeter een plezier kunnen gaan doen. Om dit mogelijk te maken hebben we een voorbehoud opgenomen zodat we deze data mogen gebruiken. Toch zijn er opmerkingen over de voorwaarden gemaakt alleen zonder precieze beschrijvingen.

Graag horen we van jullie waar de schoen wringt zodat we hier verbeteringen in kunnen aanbrengen als dat mogelijk is.

Het was een geweldige week en daarvoor al vast onze dank.