We zijn er door!

RobApplicatie, Microsoft Windows Mobile, Nieuws, RitMeter, Simoso, Technologie

Net, bericht gehad van Leon, we zijn er door. We hebben binnen een week het hele proces bij Microsoft doorgelopen en zijn er door. We zijn toegelaten tot de Windows Mobile Marketplace met onze applicatie, RitMeter.

RitMeter

Onze applicatie is RitMeter geworden. Een mobiele applicatie om alle ritten die je maakt te administreren met de minst mogelijke moeite. Geen losse pappiertjes meer in de auto, geen dure systemen, geen excel bestanden waar je iedere keer het zelfde adres moet invullen en je kilometerstand. Niets van dat alles. Gewoon een applicatie waarop je zegt start en Voltooien van de Rit. Na het bevestigen van het adres en de nieuwe kilometerstand ben je klaar.

Maandelijks krijg je jouw eigen rittenadministratie toegestuurd, zonder dat je extra handelingen hoeft te verrichten, gewoon in je inbox. Voor de ritMeter betaal je niets, voor de toegang tot de website betaal je niets, alleen voor je maandelijkse rapporten moet je betalen. De exacte prijs hebben we nog niet betaald maar we denken aan een abonnement van 1 jaar voor € 25,- per jaar. Je hoeft geen abonnement te nemen, maar de kosten van een abonnement zijn natuurlijk altijd goedkoper dan losse exemplaren.

We denken met deze prijs een goede aanbieding te hebben. Hij is in ieder geval heel veel goedkoper dan de blackbox systemen van € 1,- per dag.

Maar we zijn heel benieuwd naar jullie reacties. We horen ze graag.