Webportaal van RitMeter is vernieuwd

Webportaal van RitMeter vernieuwd

RitMeterMijn RitMeter, Nieuws, RitMeter, RitMeter.nl

Zo is het lang stil… En zo komt er bericht na bericht, dit is het gevolg van het harde werk dat aan alle kanten is en wordt ondernomen om de verschillende aspecten van RitMeter verder te verbeteren. Wij trachten om zoveel mogelijk relevante informatie te plaatsen, geen onzinnige blogs of berichten over zaken die niets met RitMeter te maken hebben; wel een bericht als er een update van de app verschijnt, wij de app uitbrengen op een nieuw platform of wanneer wij andere zaken veranderen zoals in dit geval het RitMeter webportaal.

Webportaal vernieuwd? Gebruikers merken de verandering:

Het RitMeter webportaal is vernieuwd, iets dat zeker aanleiding is voor een nieuwe blogpost. Dat de vernieuwing niet onopgemerkt is, kunnen wij merken aan de terugkoppeling van gebruikers die complimenteren, controleren of het klopt dat er een verandering is doorgevoerd maar ook doordat het geheel er nu anders uitziet.

Vernieuwing zorgt bij sommige gebruikers voor problemen:

Ik krijg niets/nauwelijks iets in beeld van het RitMeter webportaal (Mijn RitMeter) en kan hierdoor niet inloggen, wat is er aan de hand?“, “Ik kan mijn ritten niet meer zien via Mijn RitMeter?” Dergelijke berichten ontvangen wij van enkele gebruikers. De oorzaak hiervan zit in het vervangen van de gehele website van “het RitMeter webportaal” door “Mijn RitMeter”. Dit kan voor sommige gebruikers als gevolg hebben dat wordt geprobeerd om een lokaal opgeslagen versie van de website te openen. Omdat deze door de vele veranderingen niet langer kan worden geplaatst in het formaat zoals u gewend was zal dit als een (vrijwel geheel) wit scherm worden getoond. U kunt dit verhelpen door: de pagina te vernieuwen, deze vernieuwing/verversing (knop F5 of pijltje naast de adresbalk) zorgt dat het webportaal opnieuw zal worden opgezocht waarna uw browser automatisch de vernieuwing zal downloaden en tonen.

Geruststelling:

Laten wij u allen als eerst geruststellen, er is geen functionaliteit verdwenen. Alles wat u voor de aanpassing kon doen middels het RitMeter webportaal kunt u na deze vernieuwing nog steeds uitvoeren. Nu zult u dit echter doen via “Mijn RitMeter”, waar wij met de introductie van RitMeter.nl in zijn huidige vorm deze term reeds introduceerden zullen wij deze nu doorvoeren. Hierbij veranderd (voor de die-hards) de URL niet, waar het RitMeter webportaal dit http://portal.ritmeter.nl was, zal het voor “Mijn RitMeter” (drum roll please…) http://portal.ritmeter.nl zijn. Bent u iemand die graag zelf de URL intikt of selecteert u dit uit uw favorieten/browsergeschiedenis dan hoeft u niets te veranderen. Hiermee veranderd de naam van “Het RitMeter Webportaal” naar “Mijn RitMeter”, is het uiterlijk veranderd maar behoeft u niets aan te passen terwijl u toch profiteert van deze vernieuwingen.

Webportaal -> Mijn RitMeter

“Mijn RitMeter”, dat is wat wij afgelopen weekend online hebben gebracht in plaats van “het RitMeter webportaal”. Voor degenen die nieuw zijn bij RitMeter zal het niet opvallen, mensen die RitMeter al langer in gebruik hebben zullen weldegelijk merken dat er aanzienlijke verschillen zijn tussen “Mijn RitMeter” en “het RitMeter webportaal”. De drie belangrijkste/grootste veranderingen: Integratie van de RitMeter.nl menubalk, Lichtere (en vriendelijker) uitstraling, ondersteuning van mobiele devices.

Zijn we iets vergeten? Laat het weten:

Mocht u vinden dat wij bij de vernieuwing iets vergeten zijn en/of suggesties hebben voor verdere verbetering, dan kunt u deze altijd aan ons doorgeven. Hoewel er vele zaken mogelijk zijn kunnen wij binnen de tijd die we beschikbaar hebben slechts een deel hiervan realiseren, vandaar dat wij alle suggesties graag in ontvangst nemen; de mensen die de suggesties geven zullen voorzien van een antwoord, deze suggesties allemaal noteren en hieruit vervolgens selecties maken door bepaalde zaken met prioriteit te ontwikkelen. Wanneer zaken door veel mensen worden genoemd dan geeft dit aan dat iets zeer gewenst is en zal het automatisch een hogere prioriteit krijgen, het terugkoppelen van uw mening/oordeel over RitMeter en ‘het RitMeter webportaal’ heeft zeker een effect.