Nieuwe mogelijkheden voor RitMeter

RobAndroid, Apple iPhone, Geen categorie, Nieuws, RitMeter, RitMeter.nl

Een kerstcadeau van RitMeter, voor jullie. Zo op het randje van een nieuwjaar, introduceren wij nieuwe mogelijkheden voor Ritmeter. We hebben het een stuk makkelijker gemaakt voor jullie. We hebben het veel makkelijker gemaakt om een vergeten rit toe te voegen. Bovendien hebben wij het veel overzichtelijker gemaakt. Laten wij samen eens kijken.

Een vergeten rit invoeren

Wie heeft het niet gehad? Vergeten om RitMeter aan te zetten en een rit te administreren. Uiteraard komt u daar later pas achter en dan? Tot nu toe kon dat allemaal geregeld worden via de RitMeter website, maar het was niet het makkelijkst. Ook moest u dan zelf de afstanden en kilometerstanden berekenen. Kortom, gedoe! Kan dat nou niet makkelijker?

Rit toevoegen

Ik zal jullie niet vervelen met de uitdagingen voor onze ontwikkelaars. Dit was een pittige klus. Het grote nieuws is natuurlijk dat het is gelukt! Wij, en jullie dus ook, zijn nu in staat om handmatig een rit toe te voegen aan uw gereden ritten.

Rit vergeten en u komt daar later achter, gewoon op het plusje drukken en de rit invoeren. Klaar! RitMeter rekent de beginstand uit van de rit. Rekent de afstand uit van de rit en komt met een voorstel voor de nieuwe kilometerstand. Allemaal automatisch en daarmee heel gemakkelijk.

Rit toevoegen met extra informatiebalken

RitMeter kan ook ritten toevoegen tussen bestaande ritten. De kilometerstanden worden dan allemaal bijgewerkt. Dit is echt een hele grote verbetering.

Beter overzicht

Om het voor onze gebruikers, jullie dus, nog makkelijker te maken, hebben wij ook het overzicht verbeterd. Zoals u kan zien in bovenstaande afbeelding, hebben wij lichtgrijze balkjes toegevoegd aan het scherm.

Op deze balkjes staat relevante informatie voor u.

Waar is de voorgaande rit geëindigd? Wat is de berekende afstand? Hoe laat zijn wij bij de voorgaande rit aangekomen? Kortom door deze informatie zichtbaar te maken, is het makkelijker om gelijk goed in te voeren.

RitMeter website

Deze functionaliteit is niet alleen beschikbaar in de RitMeter app maar ook op de RitMeter website. Hierdoor kan u kiezen waar u eventueel vergeten ritten wilt toevoegen.

Beta testers gezocht

Om deze nieuwe functies zorgvuldig aan onze gebruikers beschikbaar te maken, moeten deze natuurlijk wel getest worden. Wij hebben alle testen gedaan en zijn tevreden. Toch willen wij graag jullie hulp vragen, omdat dit een grote verandering is. Kunnen en willen jullie ons helpen met testen? Hiervoor kunnen jullie je aanmelden als beta-tester voor zowel iPhone als Android gebruikers. Hoe dat gaat, staat hier beschreven: Beta testers gezocht! | RitMeter Kilometerregistratie

Zodra er goed getest is, komen deze nieuwe functies beschikbaar voor alle gebruikers.

Prettige feestdagen

Namens ons hele team wensen wij jullie allemaal heel prettige feestdagen toe en een goed begin van het nieuwe jaar.