bijtelling voorkomen

LeaseVisie: Gemakkelijk en snel je ritregistratie bijhouden?

admin Nieuws, RitMeter, RitMeter.nl, Simoso 4 Reacties

 

Een mooie nieuwsbrief van LeaseVisie over RitMeter:

Naar aanleiding van een verhaal waarin veel mensen zich zullen herkennen, geschreven door Rob over het hebben van een zakelijke auto waarvoor men liever geen bijtelling betaalt heeft LeaseVisie een nieuwsbrief uitgebracht. Om het verhaal te lezen kunt u één van de links in deze blogpost aanklikken.

Gemakkelijk en snel je ritregistratie bijhouden?

Als je per jaar minder dan 500 privé kilometers rijdt met een zakelijke (lease)auto, dan hoef je hierover geen bijtelling te betalen. Belangrijke voorwaarde van de belastingdienst  is wel dat je een deugdelijke en sluitende kilometerregistratie kan overleggen.

RitMeter App

Simoso/CAD & Company heeft de RitMeter app ontwikkeld waarmee je eenvoudig en snel kilometers kan registreren via je smartphone. Lees hier het verhaal van Rob Oud, Inspirator bij Simoso/CAD & Company, over de voordelen van de Ritmeter app.

Reacties 4

 1. jfl de Waal

  Klinkt mooi maar niet voor W8.1 phones. Op zich niet verwonderlijk maar wel dat Ritmeter 25 euro vraagt voor een niet goed werkende app.

  1. nils

   Beste Jan,

   Zoals wij u ook middels LinkedIn reeds hebben laten weten, ervaart u een ‘beperking’ van het Windows Phone platform wat ervoor zorgt dat er slechts één app actief in de achtergrond kan draaien. Om dit op te lossen kunt u de stappen in onze FAQ volgen (http://ritmeter.nl/faq/#tab-1415889008498-3-7), lees hier “De RitMeter app geeft de melding ‘RitMeter: Is gestopt door Windows Phone'”.

   Voor verdere problemen raden wij u aan contact op te nemen met onze klantenservice (http://ritmeter.nl/contactformulier/) zodat wij u verder kunnen helpen.

 2. Joris

  Is het ook mogelijk om ritmeter te gebruiken met twee bestuurders die 1 auto delen? Dus installeren op 2 smartphones en kilometers registreren voor dezelfde auto via die 2 smartphones?

  1. nils

   Beste Joris (en anderen),

   Dit is inderdaad mogelijk wanneer er een RitMeter Enterprise abonnement wordt afgesloten. Met deze abonnementsvorm is onder andere het delen van auto’s mogelijk waarbij de kilometerstand automatisch zal worden gesynchroniseerd.

   Voor meer informatie kunt u uiteraard altijd contact opnemen via het contactformulier, daarlangs kunnen alle mogelijke vragen worden gesteld en zullen deze ook worden beantwoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *